end of 09

Snart är detta året slut, och vart har det tagit vägen egentligen? Känns som det var igår vi besteg jansvensa-mössa, eller raggade runt längst gatorna mitt i natten, med nytagna körkort. Helgerna går fort och blandas ihop, så det är ingen idé att ens försöka komma ihåg när det var man gjorde saker. Men jag kan konstatera att -09 har varit sjukt mycket bättre än alla tidigare år TILLSAMMANS!

Jag har aldrig riktigt haft nåt nyårslöfte, bara godislöfte eller "träna mer", som man knappt kan hålla en vecka. Jag har insett att det inte är någon idé att ha nåt löfte, eftersom jag aldrig lyckas hålla dem. Och då blir man bara besviken. Men iår har jag fått världens idé!

Det gäller att vara realistisk. Varför inte sätta självklara löften? Som att aldrig börja knarka, eller råna en bank.

Så iår kommer jag ha som nyårslöfte att aldrig råna en bank, samt att inte börja knarka.

Woho, känner redan att det här mina vänner, kommer Elin Lindmark för en gångs skull att lyckas med!

ett två tre, ost!

Var med Flärpen och tog kort till körkortet idag. Fick göra några omtagningar, eftersom jag blundade på ett kort. När jag sedan skulle välja vilket jag ville ha, så såg jag det kortet där jag halvblundade och såg allmänt knäpp ut, och utbrast "Ja, det där kortet blev bra! det tar vi!" Jag tyckte det var helkul, så jag stod där och småskrattade i en kvart. Det gjorde dock inte killen som tog kortet.

Det fula var att jag inte kunde sluta skratta heller. Åh va pinsamt.

Gårdagen i bild


Möt Dave, mycket mer logik i det.

Jag undrar en sak. Varför är alltid filmtitlarna så himla konstiga när de översätts till svenska? Ibland har det ju ingenting alls med det ursprungliga namnet att göra. Som igår, vi hyrde en film som hette Ett ufo i New York. När vi tog ut filmen i fodralet stod det Meet Dave med stora bokstäver. Vi tänkte ju direkt att vi fått med fel film, men icket. Nog var det rätt film alltid! Haha, vem översätter Meet dave till Ett ufo i New York egentligen? Rätt korkat.

Filmen var förövrigt en film som vi vanligtvis aldrig skulle ha valt. Men eftersom alla bra var uthyrta (hade egentligen tänkt hyra baksmällan) så blev det denna. Med en dålig handlig och frågetecken så var den faktiskt helt okej. Men jag tror vi mest skrattade åt den!

Efter filmen buntade vi upp oss med vinterkläder och så åkte madrass på Prästberget. Hur kul som helst! Vi tänkte göra det till en daglig visit nu under jullovet, men blev det av idag? Nej. haha, fan. vi är sämst på att hålla saker! Men men :)


monsterapelsinen


Nu har även jag julpyntat

Pumpan av Emma fick såklart vara med.

Julpyzzl.Den här dagen har gått åt till att julpyssla lite. Okej, inte hela dagen då. Vissa sov kanske lite för länge. För det är väl för länge när man inte hinner med att det varit ljust ute? aja, det är ju jullov. då SKA man få sova ut!

Jag är iaf nöjd med dagens skapelser, kan dock inte visa innehållet här. För då blir det ingen överraskning för vissa.

rubik's kubik's

Mamma kom hem med en rubik´s kub efter att hon hade varit i Stockholm, så nu har jag suttit och nött det i några dagar. Men det är ju hur svårt som helst!
Klurade, och försökte hitta nån bra förklaring på internet, och tillslut gjorde jag det.
(Jag fuskar aldrig. Nejdå.. )
Så nu har jag en sida avklarad! Resten kvar då. Men jag har fått fram till jul på mig att klara hela. Hehe, får se hur det går med det!

The day

Så drog man till Skellefteå för lite julshopping. Hittade en del julklappar (äntligen) plus en del gosaker till en själv.
Nu är man lagom trött och ont i fötterna, men det stoppar inte en från lite festligheter! Så jag laddar upp me lite Day N Night, som många vet får mig på galet danshumör! Shake that hair Matilda! Tjohoooo!


RSS 2.0