Sportlov!

Äntligen är lovet här! och guuud så skönt det känns :)
Det firades med en varm macka på greya med Linda och Lisa.

Nu hoppas vi på fint väder hela lovet! (:
ha det bäst!


Fettisdagen

ojoj. dagen började med skidåkning.
vi skulle åka 5 km, men för oss blev det 7,5 km
gud vad less man var! kändes som vi aldrig skulle komma fram.
dom hade tydligen märkt fel. inte kul, inte kuuul..

Och Matilda som har namnsdag idag (mattias) grattis på dig! :)

Blir att käka nån semla ikväll (: GOTT.

walk on

så var skolveckan igång igen. blää.
Men som tur var har man inga prov alls.

For ut en sväng och promenerade.
hem och krypa ner framför tvn sen.  
men då ringde Hanna och frågade om jag ville följa hon ut och gå.
självklart sa jag ja, så det var bara ut igen (: men det är alltid lika trevligt att promenera med syrran!

Nu är det bara en skolvecka kvar, sen är det loov!
DÅ blir det mycket snowboard och mys med bästtjejerna (:

Nu blir det några avsnitt Vänner :)


kidnappning som höll på gå åt skogen

igår var det äntligen dags att fira Matilda. Vi hade planerat allt in i minsta detalj och vi skulle dra till med en kidnappning. Jag hade ringt till Matilda och frågat om hon skulle vara med och se film hos Linda på kvällen och som tur var sa hon ja. Sen var det meningen att alla kidnappare skulle träffas hos Rådman, och sen skulle vi hoppa på hon när hon var påväg till Linda.  Det var bara jag och Lisa som hade kommit till henne när vi hörde någon bakom dörren, och nog visst var det självaste födelsedagsbarnet.

Ojoj, vi fick springa och gömma oss i köket eftersom hon inte fick se att vi var där. Sen kom ju linda dit, men som tur var prejade Rådmans mamma in hon i deras garage. aja, sen for då Rådman och Matilda ut för att gå ett tag, och jag fick ringa några "mamma-samtal" för att höra vart exakt dom var.

Dom var på konsum, så hela kidnappargänget drog dit, och johan med rånarluvan fick stå och vänta utanför konsum på att dom skulle komma ut. Och nog var det lite pinsamt, alla i bilarna och runtom blev ju lite fundersam när han stog där med rånarluva, han lyckades även skrämma ihjäl ett par småtjejer.

När dom äntligen kom ut då så hoppade Johan fram och band för en sjal för mattis ögon och sen blev hon nedprejad på sparken. Hon höll tydligen på dö och hennes första tanke hade varit "Ta Rådman istället". Efter en lååång och seg sparktur var vi framme och vi tog på oss våra fejkmuschtasher och ögonmasker och sjöng Ja må hon leva.

Det blev lyckat tillslut, och kvällen spenderades med spel, charader, singstar, prat, och färd till shell med afrofrisyr. Tack för en bra kwäll! :)


RSS 2.0