Gud har något emot oss.

gårdagens äventyr.
Fyra tjejer bestämde sig sent på måndagskvällen att ta sig en liten roadtrip till Malå, sagt och gjort, vi hoppade in i Linneas röda fina bil och sen bar det iväg. Med partyskivan i ena handen och en chipspåse i andra tänkte vi att ingenting kunde gå snett, eller kunde det?
Väl framme, efter en spännande färd, bestämde vi oss för att ta ett stopp på statoil, som förövrigt hade en mycket fin kundtoa. Efter några raggrundor upptäckte vi att Malå inte alls var något att hurra för, tror vi endast såg 4-5 pers ute under hela kvällen, så vi styrde vår kos hemåt. Men då skedde något som inte alls fick hända! Efter en paus på en p-ficka började bilen plötsligt låta som en gammal jänkare, och det lät iaf inte bra. Så där blev vi stående, 4 oerfarna tjejer nertittandes i denna motorhuv, och förstod inte ett skit. Men efter ett tag kunde vi lista ut att det var något fel med avgassystemet (lite smarta är vi faktiskt). Men om det gick att fortsätta köra var ju frågan. Skulle vi sprängas till döds eller skulle bilen paja totalt?
Inga bilar vägrade stanna, trots våra vinkningar och ledsna miner, och gående människor verkar vara rädda för oss. Dessutom lade två av våra telefoner av, varav dom andra två inte hade pengar att ringa för. Men trots det lyckades vi få tag i Linneas pappa, och han sa att det var bara att tuta och köra.
Så vi satt på helspänn ändå till Arvidsjaur där vi kunde pusta ut och inse att vi faktiskt överlevt.
Nä, denna bil ska inte användas för längre resor, men ack så kul vi hade ändå!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahahahah det är fan synd om oss! XD

2009-07-07 @ 14:13:53
URL: http://lealinneaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0