Sista dagen som omyndig.

ja, så har det snart gått 18 år sen man ploppade ut på Skellefteå BB. Shit va tiden går fort alltså! Kändes som det var igår man gick och köpte spice girls samlarkort, och nu får man helt plötsligt gå och köpa 2,25or och snus på affären. Har iaf bakat hela dagen, tagit hand om barn och städat. Har även fått ta emot gratulationer från fastrar som inte haft så stor koll vilken dag det är, men aja, det är ju bättre att dom blandar ihop dagarna än att glömma bort det totalt :)

Nu ska jag njuta av sista tiden av att vara 17, sen är jag taggad för en helg innehållande krogbesök och gatufest!


haha, bananen!

Matiiiiildaaa! här är den ju! :)




SOM vi skrattade :p

Dagens äventyr.

Shit ändå så nice dag! Drog över till andra sidan arvidsjaursjön med brudzen. Badade, solade, dansade, sjöng, och bara mådde allmänt gott. Åskmolnen missade oss som tur var, det var bara de gigantiska regndropparna på väg dit som var jobbiga, och kalla dessutom. Hade ju planerna att sova där, men det får vi ta en annan dag. 

Ikväll blir det att se på nå skoterkörning på nybban, vet inte riktigt vad det är, men. Sen får vi se vad som händ.  

Inte ett moln, så långt ögat kan nå! (jo, nåt enstaka)

Dagen har varit varm. Oliiiidligt varm! Men man ska inte klaga nu när värmen kommit hit. Dagen spenderades med Matilda och Linnea (+ lite Sebbe) runt på stan och i Linneas lägenhet, eller rum eller vad man nu ska kalla det. 2 jordgubbskartonger senare bar det iväg att köpa en mjukglass, och OJ va gott det var! He sa ba schwoch så va den uppäten. Sen cruisade vi i Gunsan till dollarstore där det handlades till morgondagen. Blir nämligen bad, sol, grillning och tältning då, sk. MYS.

Nu ska jag klippa till ett plåster till min stackars fot, sen styr jag min kos mot Lioneä.

Dagens funderare

Ni vet en sån här insekt som flyger omkring och typ står stilla i luften, vad heter dom egentligen? Det var min och pappas fundering idag. Det ser ju ut som en blandning mellan en fluga och en geting, så kanske Fluting, eller gega?


sommar och sol, å jag är jättecool.

Hör och häpna, solen skiner idag med! händer liite vettigare saker idag än vad det brukar, ska nämligen följa Hanna till nåt badställe och sola och kanske bada. Man har ju inte tagit årets första dopp än (!) och det brukar vara där kring midsommar, så nu jädrar är det dags.



Hahhaha

Om man söker efter Elin Lindmark, på google kommer det upp en bild på The Hoff. Lite roligt ändå.

Lite roligt ändå

Pratade med Emma igår på msn, och så började hon skicka dessa bilder:






Hon frågade vad jag tyckte om dem, och att det inte hade nån att göra ALLS med att jag fyller år om en vecka. Haha, gud vad jag skrattade alltså, men jag sa iaf att bil nr 2 var charmigast. Så vem vet, den kanske kommer hitrullandes från umeå på Onsdag. (om den ens kan rulla vill säga)

Läslusen

Jag har läst ut odjuret nu. Det är typ det enda jag gör om dagarna nu, läser och solar. Började sen på sandor slash ida, även fast jag läst den redan plus att jag sett filmen minst 5 gånger så var det den enda boken jag hade. Dagen går som så mycket fortare när man läser :)

och lyssnar på rixfm gör jag också, men en sak jag stör mig på är att dom spelar samma låtar om och om igen, dag in och dag ut. Snart byter jag radiokanal. Faaaan vad jag längtar tills alla slutar jobba!

Var ut en sväng med raggarmatts nyss också, haha, bästmusiken i bilen! men vi gillare ;)



Haha, MYCKET fagert!

Sommaren är häär!

shit vad jag gillar detta väder alltså! Steg upp tidigt idag för att hjälpa pappa såga ett x antal bräder, sen har jag bara suttit utomhus med en bra bok och bara slappat och bättrat på brännan.



Haha, medan jag satt på altanen hörde jag en konversation mellan min granne och hennes kompis:

Kompisen: Vilken fiiin midsommarstång dom där hade! (pekar på våran stång såklart då)
Grannen: Jaa, men jag vet inte hur dom har gjort den!

sen hörde jag inget mer eftersom deras cyklar skramlade så mycket. Men inte bara vi som tycker den var fin, om hon var sarkastisk vet jag dock inte.

Och så ogillar jag när folk ringer med dolt nummer, det går ju inte att ringa upp då och höra vad folket ville!?

LöRdAg

Ikväll blir det en bastu och filmkväll med bästtjejerna, alltså riktigt mys :)
slänger upp lite somriga bilder från gårdagen! 

                                    


en funderare

alltså, jag fattar inte hur vi lyckades klämma i oss 6 popcornpåsar igår. Och trots mängder med tårta, pizza, chips, jordgubbar och popcorn då så kurrar magen idag.

Men vi hade skoj :)

Darth Lisa

The biff is turning into the HULK.

Midsommar

Glad midsommar på er alla!

Nu blir det midsommarstång, jordubbar, pizza, dans, och singstar för hela slanten!

borta bra men hemma bäst.

så var man hemma efter 5 timmars bussfärd. känns riktigt bra, och har haft ett par supertrevliga dagar i umeå :)
Inte van att stiga upp så tidigt som jag gjorde idag (halv6!) så det blir att gå ut i solen och halvsova. Måste ju vara pigg ikväll/natt ;)

två mackor och en banan

Så har man anlänt till Umeå. Gick på stan ett tag eftersom Emma jobbade till halv 4, sen for vi och handlade middag. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Är svinhuuuungrig! Det enda jag fått i mig idag är två mackor och en banan. Så här ska ätas mycket kassler!!


Tagga tagga tagga tagga freeedag!

Hoppas solen skiner i umä

Nu drar jag dårå, kommer hem torsdag. Och DÅ jädrar händer det grejer!

Tagga fredag nu alla!

/Biffen

På tal om trollen

Satt och gjorde ett quiz på vetgirig.nu och vem kommer inte upp som fråga om inte självaste Mr.Hassehoff. Det var då ett himla sammanträffande efter allt som har haft att göra med den mannen denna helg.


äntligen

jag fick ihop min svenska, tillslut. Så nu känns det så underbart skönt att vara klar med allt som har med skolan att göra! Men det känns ändå inte som man har sommarlov, och när man kollar ut ur fönstret känns det VERKLIGEN inte som sommar! Vart är solen och värmen liksom?!

Nu ska jag se en dokumentär om en överviktig tonåring.

Over and out.
/the Biff herself.

Lugnt å skönt

Vilken pissdag detta känns som. Kvällen kommer att spenderas nerkurad i soffan, framför tvn, med en stor och fet godispåse framför mig. Funderar på att se Benjamin Button igen. Fan va mys.

celebration!

Partyskivorna är brända, tshirten är framplockad och brillorna likaså. Köttet har blivit gnuggat och ligger nu och gottar sig i kylen. Nu är det bara resten av firarna som väntas, sen är det celebration! Vi hoppas kvällen blir riktigt lyckad!


I bakgrunden dunkar nu limbodance med hasselhoff, och jag känner bara hur pepp jag är! Sommarlov here we come! :)

du ger mig solstingeling!

alltså, jag blir döless detta väder. Vart är sommarvärmen?! Vid det här laget ska man ju kunna gå omkring i short och kortärmat, men nä. att det ska vara så svårt att skänka lite sol till stackars norrland. Det skulle sitta fint med en sista minuten till nåt varmt ställe!

Nu ska jag ladda upp filmen som matildat tjatat om, sen bränna våran partyskiva.
HASSELHOFF SAYS DO IT!

you can always count on Steve, for sure.

alltså. det går bara inte att tröttna på denna låt.



När kör vi covern? :)

Semestertripp

Så var det redan bestämt.
utreser 08.00 på tisdagmorgon, destination: björkarnas stad.


hm..

funderar på att åka till syrran nästa vecka, lika bra det när typ alla jobbar eller åker bort. Så kommer man hem lagom till midsommar :) Men vi får se hur det blir.. måste ringa och snacka med henne så det passar för hon.

och idag blev det ändå riktigt nice väder, så jag och lisa for ut och köpte oss varsin mjukglass :) mums!

hurtbullen nr1 (hosthost)

Jag sitter här och skriver om Ken Saro-Wiwa, sista inlämningsuppgiften innan man verkligen kan säga att man har sommarlov. Och så hade jag tänkt vara duktig imorse och fara ut tidigt och springa, men icket. Jag vaknade 11, och då kändes det inte så lockande. Men imorgon, då jädrar!

Nu har mor farit till Stockholm och stannar där en vecka, så jag och pappa ska försöka klara oss så gott vi kan med både matlagning och städning. En lapp lämnades att vi INTE fick glömma bort att vattna blommorna. Undra vilka blommor som kommer ha vissnat i slutet av denna vecka, ehe...

lördan och lite in på söndagen

Igår var det kallt ute. men det trotsade inte oss, även om det gjorde lite ont i fingrarna under sms-rouletten. Ja, jag måste få skriva att vi körde det, så alla som fick konstiga sms igår förstår vad det handlade om ;) Det var många som kom igår, vi såg film, körde en bit ur knäckebrödsdansen ( fast utan knäckebröd, och med full klädsel på) och så besökte vi bilträffsgrejen. Många fulla och håriga medelåldersmän där minst sagt.

Och sen när man kom hem, stel och kall som en isglass, så kokade man sig en kopp varm choklad, bredde sig två mackor, tog 3:e bananen för dagen och kröp ner under täcket. Låg och hurvade i kanske en timma, men det var schweinigt gott med nå varmt! :)

...

..jag har haft pa ra pa pa pa låten på huvudet ändå sen igår.. Bara så ni vet.

tihihi

jag körde faktiskt upp till flyget idag och tillbaka, sen på smågatorna. och hör och häpna, inte ett endaste motorstopp! Det tar sig, som pyromanen skulle ha sagt.  

ko ko kacho mrs Robinson!

Fredag, Freitag, Friday

igår blev en lugn kväll. Vi körde till Nourtejaur för att hälsa på Linnea, sen gled vi runt på samhället ett tag och efter det blev det twilight hos Rodman.

Kassör på ica: Vad är ditt personnummer?
Matilda: TWILIGHT!

Haha! men vi fick oss filmen ändå :)

Idag ska jag ta och fara ut och köra, det var ju ett tag sen.

Elin speaking

blev varken körning eller fotboll. Istället slutade det med att vi hamnade i mitt rum, ätandes både nyttigt och onyttiga saker. Jag gjorde en Linda och brände popcorna, och det luktar fortfarande bränt i hela huset. och så har jag ont i läppen från ananasen, men men. den var god! :)

å jå, nog äre gode grymt med ume alltid ;)


Rubriker är överskaffat.

detta var officiellt min sista dag i årskurs 2. och om det känns bra! Avslutade med två prov, varav ett som jag inte hade pluggat så mycket till men som ändå gick hyfsat bra. Så nu sitter jag här, med endast en inlämningsuppgift kvar, och undrar vad man riktigt ska ta sig till i sommar (förrutom jobba då) Det enda jag vet är inplanerat är att det blir småtripper till gauto och umeå, och så våran grillning/övernattning på andra sidan ajaursjön :) Sen får man tare som he kom, men hoppas på mycket sol gör man då!

ikväll blir det nog ut å drajva (förhoppningsvis) och sen, hör och häpna, ska här spelas fotboll.

Raggarmatts

Idag var vi utepå raggen, men denna gång var det inte bältn som körde. nä, det var våran kära vän Matilda som satt bakom ratten! Faan va nice alltså, och helt grundlurad blev man också :p Så nu har här käkats tårta och körts i vattenpölar, men vi like it! GRATTIS TILL DIG!!!





 


Härliga liv

alltså, denna vecka går vi bara skola på torsdag, har ingen aning om hur det ser ut nästa vecka, men det borde ju inte vara så mycket då heller! jag gillar det här :) Har endast ett prov och en inlämningsuppgift kvar tills friheten!

Just nu är en kladdkaka i ugnen. Jag och småflickorna har bakat, så att hela köket såg ut som ett bombnedslag. Det var mjöl på både golv, väggar och tak, men en kaka fick vi ihop! Nu ska vi bygga en koja och ha myspys och käka i den :) Ibland är det kul att vara barnvakt faktiskt. Har ju ett par änglar till syskonbarn!

Nu tycker papa det luktar bränt. fan.

RSS 2.0