Friluftsdag

det var grymt nice på vittjåkk idag! Föret var helt underbart, och det blev inte snöstorm som Linda trott. Kom hem utan brutna ben men trött i kroppen blev man.
Blir upp imorgon igen, fast då bara med klassen. Ska tydligen umgås med tyskarna som kommer på besök. Lätt roligare än att vara på skolan :)



Imorrn fyll papps år, men jag har inte fixat nån present än.
Måste klura på det där... Blir väl nån skjorta eller trisslott som vanligt.

aj

jag kan inte lyfta upp armen ovanför huvudet. det gör svinont! Har haft såhär hela helgen... undra vad det kan vara... hm...

bad

Kom nyss hem från badet. Gud vad längesen det var, och gud så härligt det var. Men när man satt i bastun så började jag blöda näsblod. krille sa att jag fick "näsmens", och att jag borde stoppa upp två tamponger i näsan. Det blev lite konstigt snack där :p men kul var det :)

mnmnb vcxz<mmmmlkljkhgfdsaggggggggggggggccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
7jbvxzcvooooooooooooooa117fedsaqqewertyuiuiopå saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(Linnea ville också skriva litegrann, det står Timmy)

Nu är man helt slö, och snart ska vi käka palt (: gott!


haparaparanda

igår ringde väckaren 05.15, och då var det bara att stiga upp. Gjorde mig iordning, käkade frukost och sedan cyklade man iväg till skolan. För ja, man skulle ju till Haparanda. En drygt 3 timmars bussresa senare, med för lite sömn och för högt ljud på tv:n, så var man framme. Det var väl en helt okej mässa, förrutom att man var less efter 10 minuter! och så skulle man vara där i 5 timmar till. Oj, så segt det vaaaar!

Vid halv 4 for vi då hem, och halv 8 var vi hemma. Home sweet home! jag gick och la mig halv 9 och somnade direkt, för jag var huuur trött som helst.

Idag blir det paltbak och kanske bad :)


Måååndag

Så var helgen över, och skolveckan igång. Som tur är så går vi bara tre dagar eftersom vi drar till Haparanda på torsdag och får kompledigt på fredag, skööööönt!  Sen är det bara en och en halv vecka kvar till påsklovet! och blir det mycket skoterkörning, allsång, torrkött, bobåk och grillning i stugan (: i like.  Längtar så in i nooorden!

Vi saknar lillgummorna, med deras söta uttryck!

Nu ska jag se project runway, sen är det rakt i säng.

Auf wiedersehen, eller hur det nu stavas

medryckande

...Tingeling tingeling, come on baby shake that thing....


så vare söndag.

Vi kan summera gårdagen såhär: Sång. Skratt. jagharaldrig. skratt. brev. tingeling. robinson. spintheböttle. äckelblandning. skratt. snigel. 
Det vill säga en helt lyckat kväll! :) i like
Beas insats i robinson vill jag inte ens snacka om, och när jag vaknade luktade det vitlök i hela huset. Det gör det fortfarande, även om jag diskat bort allt. Utomhus luktar det också vitlök.

Stråååålande sol idag med, ohja!
Så det blir att sitta ute och bara njuuta. Varför jag sitter och ser ett program om hjortar nu vette gudarna.
Sen ska man laga middag till mor och far som kommer hem.

tjolahopp!

yeah!



Ja, nu kör vi!

Tidsfördriv.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?: Elin Johanna Lindmark
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elda
3. Flicknamn: Ellen
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: Ett par sockar
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: En sömnlös natt.
12. Något man skriker: Eeeeeemil, förgrömmade onge!
13. Film: Evil Dead
14. Något man dricker: Enbärsdricka
15. Band: EMD
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Elektrikerstigen
18. Bil: Epa
19. Sång: Everybody Hurts - R.E.M

Kärleken börjar tidigt

Jag var och fikade med Mor, syster, och syskonbarn idag. Julia satte sig själv på den där lilla upphöjda delen på Greya och jag gick och satte mig med henne. Då tittade hon lite förlägset på mig och sa: "jag såg en snygging". Jag frågade om det var någon liten eller vuxen, och då hade det tydligen varit en vuxen. sen förklarade hon att hon hade tittat bort när han hade tittat på henne, så han inte skulle se att hon var förälskad i honom.

Det brast ju för mig. Att en 6 åring redan i den åldern börjar tänka sådär. Det känns som hon kommer bli en sån som går och kärar ner sig i vem som helst. hon har ju redan dom på dagis som hon är förtjust i. Inte minns man att man var sådär när man var liten, men det kanske är nåt man förträngt. Något jag nyligen fått veta av Lisa var ju att jag hade en grästuva som jag kallade för min man.  Man var ju inte normal.

Nä, nu sitter jag här i min ensamhet och har det alldeles YPPERLIGT härligt! Har smaskat i mig en hel påse hallon och en halv burk sorbet, har tagit ett fotbad och sett en film. har tokspelat gitarr och ralat ut, såsom man inte riktigt kan göra när andra är i huset. och nu sitter jag här med mina 10 värmeljus och bara njuuuuuuter av att mor och far är borta. Jag trivs!

Kommer bli en bra helg det här känner jag på mig! :)

gammeltanten

Kom hemrullande fylld med tårta från syrran som fyller 28 idag. Shit vad gammal hon håller på bli, snart kommer 30 års krisen!  Och jag som hade världens bästa present, men den hann aldrig komma, så typiskt! så hon får den väl nån annan dag.

och nu har man skrivit klart NK-uppsatsen! Fy så himla skönt det känns! Men vi får väl se vad hon tycker om den. Det är ju ändå Alice med stort A som ska bedöma hur bra man skrivit :p

nu Efterlyst.
sen sängen.

happ.

fortfarande sjuk.
är less på att bara ligga och inte göra nåt.
fastän skolan är grymt tråkig så hade jag hellre varit där, för då får man iaf träffa lite folk.
Nä, ska skriva lite på uppsatsen, sen ta en tupplur.

sick sick sick.

så låg man här, med 38 graders feber, huvudvärk, halsont och rinnande näsa.
det är väl inget att göra åt. bara att ligga i soffan och kurera sig.
för jag vägrar vara sjuk imorgon!
Man får ju inte missa alla engelskaredovisningar ;)

Ska knapra i mig nå mer halstabletter nu, och se fear factor med en tekopp i handen.

ha det.


vart tog lovet vägen?

jahapp, så var det lördag och endast morgondagen kvar av lovet. och inte mycket vettigt har man hunnit göra. Har mest tagit det lugnt och vilat upp mig.
och så har man gått och börjat bli sjuk också.. jippie.
Dagen har bestått av film. bla. no country for old men. och det var inte en Elin-film direkt. seg och dåligt slut.

Ikväll blir det att umgås med the gang.
får se om man orkar hänga med så länge.
är tung i huvudet, och har ont i halsen.

Som mamma skulle ha sagt: "jag skulle ha haft nå haschtabletter"

backen

var upp på vittjåkk idag med Ingela, Johan, Linda och Jesper (:
Det var grymt kul, förrutom att det blåste och var dimmigt.
Nu har man ont i fötter och knän, så man blir nog som fastklistrad i soffan..
Sen kanske det blir filmkväll (: Mys.

Powernap nu.

hej.


helgen är inte slut

näpp, för en hel veckas ledighet har man framför sig! WOHO!
Sug på den ni alla som jobbar och inte får sportlov ;) hehe

Följde Linda och såg bio idag, män som hatar kvinnor. Även fast jag inte läst boken så var den bra :) och 191 pers exakt klämde sig in i lilla biosalen. Nog var det trångt, och obekväma platser långt fram fick man så man var tvungen att hålla huvudet bakåt för att man skulle se nåt. Det var då tur att filmen var sevärd iaf.

påväg hem halka jag när man skulle gå över vägen, hur klantig får man va. så jag skrapade upp hela knät och handflatan värker. inte skönt, inte skööönt. 
Sen kom man hem, fläkte ut sig framför tv:n med datorn på knäna. kanske ska se nån film, om jag orkar.

usch va jag är pinsam.

skepp å hoj!

RSS 2.0