Bybor på besök i stan.

Ja, vad ska man säga. Det finns inte ord som kan beskriva hur sjukt underbart kul vi har haft den här helgen! Skönsång, mat, buss, skratt, lite mer mat, ännu mer skratt och idol är väl en helt okej sammanfattning. Säger även som matilda, idol är så mycket bättre live. Och allt runtomkring, som man inte får se när man sitter hemma i soffan. Dom var grymma på att få igång publiken, och att de utröstade idolerna sjöng för oss i pauserna var riktigt nice. 



Asdålig kvalla, jag vet. Hade inte med mig finkameran in på arenan, kändes bökigt och besvärligt. Så mobilkameran fick duga!





Sötbagge. Vi kände oss lite för gamla för att stå där framme och trängas bland alla fjortisar som ville ha autografer, vi fick dock juryandreas lilla kråka, eller rättare sagt Matilda tjuvade åt sig den. hehe.






Denna låt fick vi på huvudet i princip hela helgen. Har sjungit den konstant. Här syns även de jobbiga barnen som satt framför oss, eller. dom satt inte, dom stod upp på stolarna. Som tur var kom deras mamma efter ett tag, och då satt dom ner.

Sååå... Matilda, Susanne, Linda och Elin. Tack för en superduperkanonunderbartfantastisk helg! 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Tack desamma! Blev en kanonhelg med er! :)

2010-11-15 @ 10:15:22
Postat av: Anonym

Åååh, tack själv :))

2010-11-16 @ 12:22:28
URL: http://fjellstrumpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0