Idol

Sitter och idolmyser med Matilda. Fick även veta att blogg fixat en app för iphone, så nu kan man uppdatera oftare!


Halloween

Hehe, nu har jag kommit på vad jag ska vara på halloween. En del av kostymen beställd, sen blir det bara lite pyssel. För ni nyfikna kan jag säga att jag kommer till största del att vara röd. hehe.

pyssel

Jag gav min vägg en tatuering igår.inte för att skryta, men jag blev rätt så nöjd.

Hairy chick.Hej hej! Här får ni överleva med en gammal bild! Där man är långhårig, å hela köret.
På torsdag ska vi ta skolkort på jobbet. Trodde man skulle få slippa det när man gått ut skolan, men tji fick jag. Aja, det är väl sånt man får stå ut med när man jobbar inom skolan.

Mys

Jag invigde mitt badkar igår.
Och jag säger då bara det: OH SE SKÖNT!
Sen somnade jag vid 9. Whops!

magiskt men tragiskt..

Till veckan jobbar jag min sista vecka på 6års. Tänk att 6 veckor redan har gått!
Jag kommer sakna dom små liven, men förhoppningsvis kommer man få träffa dom lite då och då.
Ska iaf bjuda på glass på fredag. Och sno en MASSA KRAMAR FRÅN GULLEPLUTTARNA! Sådeså.

Caps

Igår hade Capsicum premiäröppet sen dom har renoverat, så det var ju klart som korvspad man var där! Det var en fin kväll, men idag är man lite slö. Får se hur man ska orka spela brännboll ikväll! ...

Söndag

Igår fick jag finbesök av Lindyhopp. Kul att träffa numera storstadstjejen! Blir ju inte så ofta nu när hon dragit sitt pick och pack till Umeå. (som så många andra av kompisarna)

Sen hyrde jag Hur många lingon finns det i världen och myste till det med en godispåse.

Lördag

Bio igår. Apornas planet. Den var väl helt okej, somnade iallafall inte den här gången! sen lägenheten. Har fått upp tapeterna, målat klart det sista och kört dit allra sista lasset, så nu är det i princip klart! Bara det sista piffet innan man kan riktigt koppla av. Det känns riktigt skönt! Lägger väl upp ett par bilder när det är klart!

Hej hopp!

Blir inte många uppdateringar eftersom jag inte har någon dator i mitt nya hushåll. (inte för att jag brukar blogga allt för mycket annars heller)

Men livet rullar på. Jobbet är askul, lägenheten blir mer och mer färdig, och livet är överlag SKITBRA just nu!

 

Måla måla liten vägg

jag och Erik hjälptes åt att måla vardagsrummet igår. He gick som smort, bortsett från att jag lär måsta måla typ tusen varv till eftersom tapeterna lyser igenom. men aja, tur jag har mycket färg. Gick dock asfort när man var två!  

Badtunnemys

Drog iväg med ett härligt gäng igår och grillade, badade badtunna och bastade. Var premiär för mig att bada badtunna, och jag kan säga att det var en riktig hit! Lite för varmt i vattnet kanske, men ändå hur skönt som helst. Sen satt vi och berättade spökhistorier och sjöng allsång. Toppenkväll helt enkelt.

Idag hade jag en massa planer, men dagen har mest spenderats i nysoffan som jag förövrigt köpte mig igår! Imorgon står målning och tapetsering på schemat.

HELG

JAAAAA! äntligen helg!
Ikväll blir det myskväll med Matilda, och imorgon bär det av till Skellefteå för att inhandla lite prylar till lägenheten. Sen på kvällen blir det badtunna och bastumys!
Åh vilken härlig helg det kommer bli!
På söndag kommer jag formodligen putsa och måla i vardagsrummet. Och bära möbler, och städa. Så man är lagom utvilad på måndag.. not. Det är ju tur att man gillar att fixa å dona.

RSS 2.0