Segt

Försöker ladda över bilderna från igår till datorn, men det går segt. Blev nämligen ett antal knäppta kort under kwälln. Får se vilka som är nog bra att ha kvar (tvivlar på att det är många :p)

Lappstaden is the shit

Gårdagen innehöll lite grillning, lite klättrande på kåtor, lite skratt, lite kapprace, lite lekar (eller vad man nu kan kalla det), och lite annat smått och gott. Vi kan säga såhär, att lappstaden är underskattat!

That's my name

 


Jag låter bilden tala för sig själv. hehe...


barnet i mig vill UT!

Så var det helg igen. Alltså tiden går så fort nu, känns som det var igår som vi var små och lekte knutgubbe runt huset. Nä, det var tider det. Då fick man vara hur barnslig som helst utan att någon brydde sig, men nu när man blivit "vuxen" så är det självskrivet att man inte ska springa runt och bete sig som barn, för då är man inte helt frisk?
Jag gillar mina vänner. När vi får för oss att bara flumma runt (okej, det kanske vi gör hela tiden?) men utan att bry oss om att vi ser förjävligt korkade ut :p haha, ursäkta ordvalet men det är ju sant! :)

Nu ska jag begrava mig i skoljobb, så hoppas jag att det blir ännu en flumkväll ikväll! :)



Här var vi då. Matilda, Linda, Ingela, Linnea, Jag och Lisa. Ovetandes om att vi om 11 år fortfarande skulle hålla ihop!

glad gladare GLADAST!

Jag har gått och deppat för att det inte verkade som att jag skulle få nåt jobb alls i sommar. men så plötsligt hände det. i brevlådan låg ett kuvert addresserat till Elin Johanna Lindmark. Jag vågade knappt öppna det, med tanke på att det kanske skulle stå att tyvärr så.. bla bla bla.. Men icket! I sommar hittar ni mig på Turistbyrån, pratandes både svenska tyska och engelska!

Det har även hänt en annan sak som gjorde att mitt humör sköt ändå högre!
Vi är ju lite småbra alltid ;)

tummen upp!

Jag har en sten i skon

Var ledig idag, men drog ändå till skolan för att snåla lunch (ofta man liksom orkar dra ihop nåt själv när det är enklare att få det serverat) Sen kom Hanna och hämtade upp mig, vi drog till återvinningsgården, höll på blåsa bort! Dumpade ett helt släplass med stenar, så nu har jag typ ont i armarna. Sen följde jag med dom hem, stannade där liiite för länge, och då slog det mig! JAG SKULLE JU KOKA PALT IDAG! åååh, då var det bara järnet till skolan för att hämta cykeln och sen tokcykla hemåt.

Och nu sitter jag här. Paltn på spisen, och jag är vrååålhungrig. Segt att det ska koka en timme. men men, det är smällar man får ta.

Och vi gillar att det ska vara 30 GRADER PÅ LÖRDAG! :)



Vi slänger upp en mysig sommarbild (:




 


That's what friends are for

Allt som behövdes var lite godis, dricka, och en filt för att Jag, Linda och Lisa skulle ha en trevlig picknik (eller pittnik, som vissa kallar det). Fast det var lite kallt, men man ska inte klaga, det regnade då inte iaf! Vi trodde även att vi såg ett par stora människor på en kulle och ett par bisamråttor i vattnet. Men det visade sig bara vara ett par hustak och två fåglar. verkar som det inte bara var linda som hade glömt glasögonen :p Det var även en fågel som tydligen lät som mitt skratt, ehe..


Och jag har fixat gratis sms också, det känns gode nice! 
så nu äre bara å sms:a på!

Tjiing

Lite bilder från lördagen (:

     

   

Sen hade jag en finfin film också, men den orkas inte läggas upp.


jasåja.

Verkar bara vara jag och Lisa som längtar till sommaren, det var ju småtokigt.
Nu ska jag göra min powerpoint, sen sköta småflickorna.


sommar

Nån mer än jag som längtar efter sommarlovet?


Wonder vs Hiding

är det bara jag, eller är dom lika varann? jag menar, om man bortser från hudfärgen dårå.
dom sjunger likadant också.





NU ska jag ta tag i pluggningen! FOR SURE!

Och ja, vi gillar gårdagen :)

snurr

Här kommer gårdagens äventyr:



dagens funderare.

Grillningen igår var mysig (: och när elden var släckt drev vi vidare till hinderbanan på badet. Där spelades det in lite film, så dagen kommer att bestå av att först och främst få in filmen på jotob, sen dyker den upp här på bloggen inom snar framtid om vi har tur!


Verkar som det ska bli spelkväll ikväll, så det är bara höra av sig om man känner sig sugen på delta! :)

ÅÅÅÅH

JAG BLIR GAAALEN PÅ MIN TELEFON!!

outfitten kirrad

Tshirt, check.
Partybrillor, Check.

skolavslutningen here we come!


förvirring

verkar som att vissa personer inte riktigt fattade allt från mitt förra inlägg, men om jag säger såhär då, b-man? hajn-vars-riktiga-namn-vi-inte-får-nämna-utan-har-gett-ett-kod-namn.

Nu kanske det klarnar.

tack mormor!

Jahapp, så har man varit på utdelning av grejer hos mormor. Gick trögt där i början, men sen hittade man sig iaf en symaskin, en väska, två skålar och nå sytillbehör. Är då gode nöjd, men jag ville ha ett par kryckor och partyhatten (ni som varit där vet den som hängde i vardagsrummet på väggen) men jag vet inte vart jag skulle ha haft dom sakerna, så jag sket i det. Jag lär ångra mig om hatten, så jag får väl fara dit och ta den nån dag! å kryckor är alltid bra att ha...

Men alltså. Det luktade död äcklig skunk lever i garaget, gick fasen inte ens att vara där inne. Då hittade moster Ankan en påse med GAMM-KÖTT och MAT, det var såååå VIDRIGT! eeewk, får typ spykänslor bara jag tänker på det. och lukten sitter kvar än också.

Åsså var en viss person där också, som sven (föredetta Jonas) nog hade velat träffa ;) höhö

höhö

här då, får ni flumbollar se hur denna vackra skapelse ser ut nu :p


??

alltså, vad är en töfn?

trist

jomenvisst, nog skulle man bli sjuk. men det är klart, det var ju inte det varmaste där på lördagkvällen/natten, och jag var inte nog klädd heller. Men det är sånt som händ. Nu äre bara å friska till sig framför Vänner och en kopp te :) muuuuums!

Helgens äventyr

Asså fan va jobbigt det är att uppdatera denna blogg, men men. Helgen har då bestått av ett par äventyr, allt från att bestiga älgar, upp på tak, klättra på tåg till att spela fotboll. Själv sprang man omkring med trasiga ballerinaskor medan andra krunchade i vattenpölar :p haha!

Igår samlades vi hos Lisa, lyssnade på braskivan med mesta dels hasselhoff låtar, sedan bar det av till Ssummerdance! Nog var det trevligt, men jag hade så gudförbannat ont i halsen.

Solen strålade när man vaknade, vi for ut och köpte glass, och bara glassade runt. Nu måste jag verkligen göra litteraturlistan som ska redovisas imorgon! (men om jag kommer göra det är en annan femma)

Ovärd dag.

jo, det är nästan en lite ovärd dag dom här torsdagarna. Man börjar inte förrän halv 1 och sen har man bara 2 timmars lektion.. aja, det är iaf skönt att få sova ut på morgonen! :)
sen så är man ju ledig fredagar framöver, så snart har man helg! gode nice! men vi får väl se vad som riktigt händ, för jag har ingen som helst aning.

.

magen kurrar

jag är hungrig!

så var helgen över, igen.

lördagen då. Efter endast tre timmars sömn så gav man sig upp vid halv 6 på morgonen för att åka vidare till Haparanda. Jag var nog inte ensam om att vara trött på denna buss, eftersom de första timmarna var det helt knäpptyst i hela bussen. Men sedan började folket vakna till och tjattret var igång. Jag skulle plugga in mp3n i öronen men upptäckte att batterierna var helt slut. suck!

Efter tre timmar var vi framme, och då fick vi reda på att det bara var 150 meter att gå över till Finland, så nog gjorde man det! där fanns det ett shoppingställe där jag och H luktade på en massa parfymer så luktsinnet blev helt fucked up sen! Sen gick vi tillbaka till sverige igen, till vår destination: IKEA. Jag blev superstressad av allt folk som var där. usch vad irriterad jag blir på folk som stannar upp mitt i gången med deras stora kundvagnar och inte tänker på att det är folk bakom som vill fram! usch!

det enda jag hittade där var en förpackning med batterier. (yes, nu hade jag musik till hemresan!) Sen var det inte så mycket mer spännande som hände. Jag promenerade till finland ännu en gång, men hittade som inget. Kom hem vid halv 8, och då vare bara å hoppa in i duschen för att sedan fara ut med the gang. Kul att träffa emme igen, var grymt längesen! Sen hände inte så värst mkt, men det var skönt ändå, för jag var så grymt trött.

Sov till 1 imorse, och då blev jag nästan uppdragen av morsan. men det var skönt att sova ut. men nu lär jag väl inte kunna lägga mig ikväll då.

höhö

OJOJ vad många kommentarer det blev på mitt förra inlägg, och det är inte mindre än lilla matildas förtjänst ;) (vem annars?)
Äntligen är denna skolvecka över, och nu sitter jag och väntar på att syrran ska komma förbi så ska vi och fika. Gött!

ja Linda hon är seg

sitter här och väntar på linda och att hennes lektion ska vara slut. jag är hungrig, och har absolut inget vettigt att göra! men bara typ en kvart kvar nu.

längtar till helgen, nog gör vi det!

fjo.

det var bara en lögn, vilken tur då!


hoppsan hejsan

höhö!


klurigt värre.

happ, så var det snart helg igen då. Får väl se vilka upptåg som händer den här helgen då, om det kan toppa förra :p På lördag åker iaf jag, mor och hanna till Haparanda för en liten tur till Ikea. Vi kommer ha det trevligt tror jag. Men jag hatar att åka buss.

Man kanske skulle ta å plugga lite nu kanske.


Tråkig måndag

Skriv ditt namn med lillfingret:elin
Skriv ditt namn med armbågen: elin
Skriv ditt namn med pannan: eeu8y76gt
Skriv ditt namn med foten:elin
Skriv ditt namn med näsan: e3oihj

tråkigt, jovisst. Men fader Mats började undra va riktigt jag höll på med. höhö

riktiga snyggingar

jodå, ett par såna här skor skulle man ha haft!



HAHA!

alltså gårdagen, vad ska man säga? jo, det var längesen jag hade så himla kramp i kinderna så jag knappt kunde sluta skratta, och ont i magen fick jag också. Men vi gillar det (:

och idag åker vår roliga vän, tjejen med manliga smeknamn, tjejen som har DET när det gäller humor: MATILDA. vet inte riktigt hur vi ska klara oss ;) men det är väl bara att försöka :p
Tack för dom här 3,5 veckorna så syns vi till helgen kanske! :)




Nu ska jag se robinson.

fortfarande sool

yepp, solen visade sig även idag och det resulteras i en utesittardag. Snart kommer valborgsgänget förbi (förrutom linda och linnea) och då ska vi käka efterrätten som aldrig blev uppäten. jag har aldrig varit med om att man skippat efterrätten för att man varit för mätt! det är ju skandal.

Ikväll är vi bjudna på middag hos systeryster, sen får vi se vad vi hittar pååå. är ju som sagt bara lördag idag.

knäckebröd is the shit

å vi gillare!

sol, sol, strååålande sol!

nu har sommarvärmen äntligen nått arvidsjaur, and we löööv it! Har suttit ute i princip hela dagen å bara njuuutit.
gårdagen var trevlig, och ikväll blir det brännboll :)

nä, ska ut i solen igen!

None


RSS 2.0