hallåvinsådärja. Kostymen helt klar. Nu är jag redo att skaka loss på lappis! Ha en förträffligt bra halloween, för det ska ja ha!

halloweenförberedelser

Var på jakt efter en vit/svart randig tröja igår till halloween, så jag och mama var ute och kollade i exakt alla affärer som skulle kunna tänka sig ha det. Fanns galet ont om såna tröjor, så det blev till att köpa en vit tröja som jag sedan sydde fast svarta ränder på. Blev riktigt fult och snett, men tänkte ändå att det är ju halloween, då behöver det inte vara så snyggt!

Sen imorse när jag grävde igenom garderoben, jo vad hittar man?! En perfekt vit/svart randig klänning som jag TOTALT glömt bort! Nu ska jag bara sy om den lite, så blir den alldeles perfekt! :)

Så nu gjorde jag all syning (?) i onödan. Well well.

Sjukling

så har man gått och blivit sjuk också. (hoppas inte på svinis!!) Såhär passande när det har blivit lov och allt. Hostar som ett svin, ögonen rinner och febern är skyhög. Begav mig dock till skolan för att göra lite faser (på onsdag det gäller!) sen har jag bara ockuperat soffan i princip hela dagen. Var längesen jag var såhär sjuk, så man har nästan glömt bort hur det var.

Imorgon blir det en uppvilardag + plugg, så kanske man hinner bli frisk till halloween. Skulle bli galet ledsen om jag missade det. har ju bästa kostymen också ;) men den är dock inte fixad än. paniik!

Ska closa ögonen nu, sovgott!

in for the kill

sådär ja, då hade man äntligen höstlov då! och den kunde inte kommar mer lägligt! Känner att jag verkligen behöver vila upp mig nu. Så en vecka med förhoppningsvis mycket roligheter står på schemat. Jag har ju kommit på halloweenoutfit också, men det ska jag inte berätta vad det är. Nejnej, ska vara hemligt ett tag till ;) hoho!


ajm de wörlds grejtest.

Idag har man haft fullt upp minsann! Har hunnit med halkkörning, två körlektioner, praktik, pralinbak i massor, förberedelser för både svenskaredovisning och affärsjuridikredovisning, vart på föreläsning och till sist varvat ner och druckit en kopp te.

Det var min dag i fulla drag. Inte så ofta det händer så mycket på en onsdag. Nu är man ju nästan helt slutkörd.

godnatt då.

Livet, livet, livet, livet..

oj, nu kommer uppdateringarna mer sällan, och det kan ju bero på två olika saker:

1, absolut ingenting händer i mitt liv så därför har jag inget att skriva om
2, för mycket händer och jag har ingen tid alls att skriva något i denna fina blogg


Nu är det så att inget av de där riktigt stämmer, det är nånting mitt emellan. (plus att jag är alldeles för lat för att komma på nåt vettigt att skriva) Men livet rullar då på och på senaste tiden har jag varit på ett riktigt flumhumör. mest för att allt bara går så jädrans bra :p

Gjorde slutfasen idag, klarade den med nöd och näppe, så nu är det uppskrivningen om en vecka som man måste gruva sig för. och sen uppkörningen veckan efter. huvva!

Men man får väl alltid hoppas att det går bra, för isåfall ska ja å linda fira! :)

Spantastiskt.

Imorgon gott folk, så åker jag mor och systrar till Piteå Havsbad för en spaweekend! Tjoho! Det blir galet mycket mys, och så blir det att se wallmans också. Kommer nog bli helfestligt.

Sen så är det bara en vecka kvar innan höstlovet också. Det lutar åt att sticka till Umeå, men inte helt bestämt än. (lät ju som man var tvungen att hjälpa till att packa inför flytten, och det lät ju inte allt för lockande, höhö) Vi får se hur man gör.

Nu ska jag dyka ner i körkortsboken, tjohej!

Flumberit har gjort det igen.

Helgens felhörning:

Jag: I know you want it
Linnea: Han jon å pitten?

ÖVERLYCKLIG!

Äntligen, jag säger ÄNTLIGEEEEEEN har jag inte bara två körlektioner i veckan! WOHO, körkort here i coooome!


haha, tidsfördriv

Try JibJab Sendables® eCards today!såhär kul har jag på hålan.

Try JibJab Sendables® eCards today!


Try JibJab Sendables® eCards today!


Förlåt Hanna och Krille för att ni blev mest utsatta, men hade roligast bilder på er :p

Spårat.

Efter fredagskvällen/natten har jag konstaterat en del saker:

1. Glögg är riktigt gott!
2. Att åka pulka och stjärtlapp på vägarna kan vara roligt, men också väldigt kallt och blött.
3. Läppstift är inte roligt, inte nånstans! (speciellt inte när man klampar in på shell, och glömt bort att man har det kletat runt hela munnen)
4. Det är för mycket med tre Elin´s i samma vardagsrum.
5. Det är sjukt dåligt att inga matställen är öppet på natten i ajaur.
6. Att åka till Piteå mitt i natten för att köpa korv, det är inga konstigheter.
7. Linnea är dålig på att köra i städer, och matilda ska absolut inte satsa på ett yrke som bilskollärare.
8. Dom har goda korvar på shell i Piteå.
9. Man blir trött efter att ha varit vaken en hel natt.
10. Jag gillar mina knäppa vänner.


Jag prioriterar

Det blev inget premiäråk för mig ikväll. (nedrans skoljobb) Men imorgon, om snön ligger kvar då vill säga, så är det Elin ni ser schwischa ner för backarna! Okej, backen bakom huset. Men det räknas väl som en backe?

hej mitt vinterland!

Shit vad chockad man blev när man vaknade till denna syn imorse!
Var inte det allra lättaste att cykla till skolan..
Men jag blev riktigt glad :) Nu är det dax att börja putsa brädan! Hoho, premiäråk ikväll då!

hämden är ljuv

Som sagt, hämden är ljuuuuv! Mohahaha
(Lisa hälsar också förresten. Eller just ja, flärpen)


tidig körning

En och annan var tvungen att stiga upp vid 6 imorse, hela 1,5 timme innan jag vanligtvis brukar krypa upp ur sängen. Men vad gör man inte för att få en körlektion? Körde på mindre landsväg idag, å he gick då bara bra. Men han tycker att jag måste vara mer uppmärksam på skidåkarna, haha. Kenrick har humor.

Nu sitter man här, med tunga ögonlock, och väntar på den mycket roliga lektionen religion. woho liksom.

godnatt.

Äntligen igång!

Woho, har äntligen dragit igång med mitt Projektarbete!


pralinbak på högsta nivå!

haha, eftersom vi ska starta ett eget företag där vi ska göra praliner mm, så tänkte jag och flärpen att det skulle ju vara bra att testa göra några, för att se hur det går. Sagt och gjort, vi promenerade till Konsum och köpte de ingredienser vi behövde (och inte behövde) och så var bakandet igång! Det var lite klurit, speciellt när man skulle fylla formarna. Men jag tror vi fixade det. Nu återstår bara att provsmaka dom, haha. det kan ju bli lite intressant minst sagt! om jag säger såhär, den ena innehåller banan.. Men det kanske är gott det med, vem vet!
(och nej, det är varken bajs eller skägg vi har runt munnen, utan choklad såklart)

Torsdag

Idag hade man inte en enda lektion! Katarina ringde på morgonen och sa att den enda lektionen vi hade var inställt. så jag blev lycklig, men stack på skolan ändå för att käka lunch och göra bort nå faser. Och nu är repfasen avklarad! känns riktigt skönt. One step closer to körkort liksom!

Sen stack jag och flärpen och fikade, som börjar bli tradition nu. Jag höll på frysa fingrarna av mig, fy för kylan!

Ikväll ska jag försöka göra nåt vettigt, istället för att bara sitta hemma och uggla. Jag är på bushumör igen. Fick ju världens bästa idé när ja å flärpen va in på konsum, så det får väl se om man genomför det ;) hoho

adjöss.

RSS 2.0