The student is nära.

Idag har det beställts studentmössor minsann! Det fanns hur mycket som helst att välja mellan, och såklart man tog den mest exklusiva med doft och allt, för man tar ju bara studenten en gång faktiskt. Nu har man börjat längta ännu mer till den där dagen man står på lastbilsflaket med snyggmössan på huvet! ååh gud ändå vilken känsla det kommer vara.

Sen är det ju snart helg också. Känns som jag skriver det här jämt, men det är sjukt vad tiden går fort. GAALET! Hoppas helgen blir lika bra som förra, om inte ännu bättre! :) hoho



hm, vet varken ut eller in längre.

Snorfrågor

När jag och Hanna var ute igår och hurtade oss så kom det upp en del funderingar. Varför blir man så snorig när man är ute och det är kallt? och varför blir man det när man är förkyld också? vart kommer allt ifrån?

Om det är nån som har ett vettigt svar, så blir jag glad om ni berättar det för mig, så kanske vi blir lite klokare.

oooh I wanna dance with somebooody

Gårdagen var mycket trevlig. Började med klassfest, sen bar det av till caps och lappis. Jag blev Joey under kvällens gång, tappade bort min fina namnskylt, träffade stampa med Leroy och gjorde en Linda och föll pladask på dansgolvet. Det blev nog en snurr för mycket! Men den bjöd jag på. Jag dansade så mycket så jag fick senadrag i foten, sen drog vi till a-grillen där dom serverade lill-mini-Magnus. Det var grymt härligt att dom hade öppet för en gångs skull, för man är så sjukt hungrig sådär på kvällskvisten.

En riktigt lyckad och mysig kväll alltså.



För alla som inte sett stampa med Leroy :P

För vi har tagit studenten!! (snart..)

Har något intressant hänt i Elins lilla flummiga liv? svar: nej. Dagarna rullar på och veckorna bara flyger iväg. Snart står man där, på lastbilsflaket, och så var skolan slut. föralltid. Men än ett tag är det ju ändå kvar. Dagen har inte varit allt för intressant. Haft körning, fikat med flärpen och så ska man snart sätta igång med middagen. woho.

I helgen kommer Ingela hem igen, så det blir nog att träffa henne. Sen så var det ju klassfest också :) och att inte glömma mors 50års feeeest ;) Så he bli no en helt okej helg det hära.

hejjå.


Phish food or Phelin food?

Jag och Lisa har fetat oss med ben & jerry´s ikväll. Första gången jag provade den glassen faktiskt, och den var mycket god! Blev dock mätt direkt, men lyckades trycka i mig en hel del. baaah.

Förövrigt har jag haft en helflummig dag. Vet inte riktigt vad som pågick i min hjärna, men allt började iaf med ett "hajjå".

me = bad at uppfång.

Idag hade jag ännu en körlektion. Gick lite trögt i början, förstod mig inte riktigt på hur uppfång gick till. så jag kände mig ungefär såhär:



Men sen när han visade hur jag skulle göra så gick he bättre och ja blev godkänd. Imorgon är det backning och manövring som gäller. GAAAAH!


Tänkte bara att ni ville veta..

Jag har världens coolaste hatt.


kräftskiva

Kräftskivan igår var mycket trevlig. Skalade och åt första kräftan ever, så jag var riktigt stolt! haha. Sen bestod kvällen av gamla minnen, spel, gitarrutlärande och en hel del mat och onyttigheter. Hanna fick för sig att hon hette Anna i mellannamn, tror nån smuttade lite för mycket på sitt vin ;) haha.















Sen mötte jag upp tjejerna och drog på capsicum, och sen vidare till gästis. Blev en relativt tidig kväll ändå, men det var då bara skönt. Nu ska jag sätta mig och göra klart affärsjuridiken. tjo!

Elin svarar och förklarar

Kära syster, nu ska du få veta vad en PA-handledare är för nåt!
Vi ska ju som sagt göra ett projektarbete nu i trean, och då blir man tilldelad en PA-handledare som man ska gå till när man har frågor om hur man ska skriva slut-uppsatsen osv.

Alltså, en person som ska va en handledare.

Hoppas du blev nå klokare!


Stölpa sko va kwar!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!
Invigde helgen med att städa toan, sen stack jag vidare med syrranbyrran först å hämta passet sen till Fjällbo för att hämta nå virke. Såg stölpa, som "sko va kwar" haha


Imorgon är det kräftskiva som gäller. Ska bli kul att träffa alla! (trots många inte kan komma, lite tråkit)
Ska kanske ta och försöka lära mig äta kräftor, men vi får väl se. Har aldrig riktigt gillat det, så jag brukar hålla mig till pajerna.

Och just, Uf går framåt! Nu har vi företagsnamn och registrerat oss. woho!

Ha en super helg!


 


Pass

Sådär, då har man varit och fixat passet, så nu är man redo för Malta! Shit, jag har inte varit utomlands sen jag var 5 år, och inte heller åkt flygplan sen dess! jag är liiite smått nervös, men det ska nog gå bra. Kommer nog bli skitkul iaf! :) 

 

 

Att vi lyckas!

Först var det den där dagen när vi hade likadana adidas-tröjor. och så nu idag, tror ni inte att vi lyckas igen? Jo, jag och Lisa hade i princip likadana tröjor på oss, igen. Vi måste meddela varandra på morgonen vad vi ska ha på oss, för det här börjar bli lite smått jobbigt :p

Dagen förövrigt då. Hade körning, och den gick väl sådär. Han tycker jag stressar för mycket i korsningarna och kör för fort, men i slutet av lektionen så hade jag tydligen lärt mig.

Har även fått PA-handledare. ojojoj så tur att jag inte fick en viss person! då hade jag brytit ihop. Men hon jag fick verkar då bra, så nu är det bara att sätta igång med det hela!

Elin hjärta Gautosjö

Har haft en supermysig helg uppe i stugan. Den är inte längre vitaktig, utan har nu blivit upp-piffad och intagit en mer röd färg. Sen har det spelats en hel del gitarr, yatzy, och käkats en heel del onyttigheter. Men sånt får man göra där. Nu är man utvilad och redo för ännu en skolvecka minsann!




Stuga och UF.

Så var det helg. Slutade vid halv 12, drog och fikade med Linda och Lisa och nu åker man snart vidare mot stugan. Det blir inte bara att vila upp sig där, nej nej, vi ska ju måla om stugan till och med :) Det blir nog jättebra, för just nu är den röda färgen mer vit.






Och just ja, idag kom vi ju på en affärsidé, ÄNTLIGEN! Så nu är uf-tjosan igång :) Känns riktigt bra, för det har tagit ett tag för oss att komma på nåt.

Ha det bra nu i helgen, och ta det lugnt!

Läääängtan



När jag tittar på den här bilden får jag sån lust att dra på mig vinterkläder, springa ut i bodan, slita ut snowboarden och glida nedför backen vi har bakom huset. Men det skulle aldrig funka, och aldrig vara lika kul som att åka på snö. Så det är väl bara till att vänta några ynka månader till då. suck.

Paltdags.

17 paltar senare kan man känna att man gjort en bra gärning.



Nu är det fullt tillåtet att lägga sig framför tv:n!


"Jag har en fundering, vad betyder..."

Shit, det är redan fredag imorgon. (och snart är det väl julafton också) Dagarna bara flyger fram, och idag har varit en tokig dag med faser, skrattattacker, ringningar och ordet doergh. Jag och Linda har förövrigt anmält oss att åka och kolla på luleå universitet nån gång i oktober. Tänkte att det är väl kul att se hur det ser ut där :P (och så slipper man skolan en dag, wohoo)

Nu ska jag ta mig i kragen och skriva lite på uppgiften vi fick i affärsjuridiken, sen ska här kokas PALT!

"Bra kört idag Elin!" "Tack, bra utlärt idag Kenrick!"

idag ringde väckarklockan på 06.00. Hade nämligen körning kl 7 så då var det bara att hasa sig upp ur sängen.. Men det gick riktigt bra att köra, trots trötta ögonlock. Sen gjorde jag även B-fasen eftersom vi inte hade första lektionen förrän 10.10, och nog klarade jag det! Så det går framåt det här!

Har förövrigt varit en seg dag, huvudet har varit tungt, och det blev då inte mycket bättre av en filosofilektion. Nu väntas dagens sista lektion, sen blir det hemfärd. Eller, man kanske ska kika förbi på körskolan. vi får se.


Vägmärken, regler & start i backe

Hade andra körlektionen idag. Tränade krypkörning och start i backe. Det gick bra idag med :) och han är riktigt bra den där Kenrick (ja, det är så han heter).. Sen stack jag och Linda ner och gjorde faser, jag klarade A:fasen och började lite smått på B, men jag känner att jag måste läsa på mer. Hoppas verkligen att man kan få körkortet innan jul, men man vet ju aldrig hur lång tid det tar.

NU är det äntligen helg, igen. Och jag har fått svininfluensan. Nä, så hemskt är det inte, men en förkylning har jag fått. Hoppas den går över fort, är inte kul att ligga och snora och ha ont i halsen.


Torsdag

ojojoj vad jag inte har haft ork till att blogga den senaste tiden. Men jag kan ju säga att jag lever iaf! har haft det riktigt bra dom senaste veckorna, och humöret har varit på topp! :)

Hade min första körlektion idag, och det gick då bara bra! Fick ju bästa körskolläraren också! Men det var lite konstig att köra en annan bil, backen sitter på fel ställe osv, men det är väl nåt man lär sig. Den hade då hundra gånger bättre koppling än vad vår bil har!

Nu sitter jag och väntar på dagens sista lektion, affärsjuridik. Vi var ju 4 elever från början, men nu är vi bara två. Känns lite ovärt, men vi skulle iaf få göra nån slags intensivkurs, så det ska väl gå bra.

Adjökens!

RSS 2.0