nu kör vi!

Tror kvällen kommer bli fin, med trevligt sällskap, pizza, singstar och ett och annat danssteg.
Jag och Flärpen har en deal, det kommer antingen bli flipp eller flopp, men det återstår att se!

Glad valborg!
..Eller nåt.


Lång sovmorgon

Gillar att vakna den tiden man egentligen skulle ha slutat skolan.
Älskar lediga dagar!

ÅKE, WHERE AR JO?

Känns som det var år sen man såg den här kwinnan! COME HOME KS!Och att jag är sämst på photoshop behöver vi ju inte nämna.

promenad med flärpisch

Var ute och promenerade med Lisa. Vi pratade om spya och bajs. Och så hittade vi en portal också.Just ja. min mobilkamera suger! Iallafall när det är mörkt ute, och man inte använder blixten.

Hejhopp

Dagen har bestått av:

Glass
skola
...och lite mer glass

Jag gillar glass.


PlaneringenDet här med planering är nog inte riktigt vår grej. Det blev inte som vi hade tänkt oss, är bara dansen v.11 och Kåbdalis som vi hittills lyckats med. Sedan har det skitit sig. Jag som såg fram emot igloo-bygget, men nu är det ju lite försent med det.. Men med lite omändringar blir det förhoppningsvis simulatorskytte och bowling nästa vecka! håller tummarna!

mackan

Idag smetade jag en macka i håret. Bokstavligt talat. Så sedan var jag helt flåtig i håret resten av dagen.
Men det funkade bra som hårvax, så det kanske är nåt att satsa på!

Schåu, nui bleivh deh reihnt!

Har haft en fin helg i stugan, med massor av uno-spel och godisätande. Vädret var väl inte att hurra för direkt, men det stoppade inte oss från att ha stjärtlappstävlingar och korvgrillning. Påväg hem sa jag att man inte sett nån ren alls denna vinter. Och vad händer då? jo, vi får se en hel radda med renar på sjön. (var nån slags reninsamling). Så dom ville väl visa att dom faktiskt finns.syns inte så bra, men prickarna på sjön är iaf tusentals renar.
Sen tog jag kort på vad jag tror var en same också, han ser väldigt glad ut på kortet!

Gautosjö i mitt hjärta

Imorgon drar vi upp till stugan. Det ska bli så underbart härligt så det är inte sant! Att bara få må, äta onyttigheter (fast det är ju inte så ovanligt), åka bob, grilla och umgås med familjen. Tjoho!

Det enda som förstör det hela är att jag måste skriva nationella i svenska först. suck.

NU är det över för den här gången.

Vi som trodde att Kåbdalis skulle bli säsongens sista åk, men så blev det minsann inte. Pga hälsoveckan så fick vi möjligheten att dra upp på prästberget, och nog nappade jag och Susanne på det direkt! Så gårdagen spenderade vi där, bland branta backar, fotograferande, galen värme och vilda liftar. Det var ett fint avslut på snowboardåkandet och nu lägger man brädan på hyllan :) See you nästa år!


Lördagsmys

Hade en fin dag igår med matlagning, bastu, ansiktsmask, fotmask och hårfrisering :)

nomnomnom

Årets första glass, check.

TalangSka lägga till på mitt CV att jag kan göra en dubbelkullerbytta.
På snowboard till och med.

nyckel?

Hade tänkt ta och cykla till praktiken idag. Men då kom jag på, den där satans nyckeln har jag ju inte hittat än! ÅÅÅÅÅH.. Då får man väl gå istället då..

stackars min cykelDen har stått på cykelparkeringen utanför skolan under påsklovet eftersom jag glömt och slarvat bort cykelnyckeln. Nu möttes jag av detta när jag anlände till skolan. Så nu till dilemmat. Ska jag låta den ligga där tills snön smälter, eller ska jag ta och plumsa upp för den där jädra snöhögen?

Först måste jag dock hitta nyckeln..

säsongens sista åk..

Nu har vi fått en fin beskrivning och uppvisning om hur man både kliver på och av en sittlift, så då är vi fit for fight att dra till Kåbdalis imorgon. Det kommer nog bli kalaskul, och vi får hoppas på att vädret är lika bra som idag!

1+1=?

Tycker det är tråkigt när typ alla ska skriva högskoleprovet imorgon och inte kan följa med ut ikväll.. Men Jag, Suss och Jonte ska inte sörja, utan vi drar ut ändå!

Vi håller tummarna för alla ni som ska sitta och använda hjärncellerna imorgon!  he kom nog å gå superbra!

:)


Watch out.

Begav mig ut på marknaden idag igen, först med Susanne och sen med mamma. Jag fyndade mig en klocka, som jag har varit på jakt efter ett bra tag, så nu är jag galet nöjd!


jag är gammal för min ålder

Jag- "Vet du hur gammal jag är?"
Julia- "mm, jag vet.. Nittio."

Marknad

Var på marknaden idag med ett gäng trevliga personer. Köpte godisremmar, sockervadd, blev intervjuad av radio och dansade med utlänningar. Eller, jag dansade inte, jag agerade filmare. Men roligt var det iaf! Annars var det som vanligt, samma gamla stånd på exakt samma ställen som vanligt.

-"Köp en brödpåse!"
-"VA?! Är det en påse gjord av bröd? Vad händer när det regnar??"

Dagens

Var och fikade. Dansade i bilen till de ljuva tonerna av dr Bombay, fick konstiga blickar av folk som gick förbi. Var och kollade på kläder - Julia provade en tunika som var på tok för stor men han i kassan tyckte den passade PERFEKT på henne. Det tyckte inte Julia.

Ikväll blir det som sagt spelkväll, Jiiiiha! =)

varför har du stulit min dator??! hoho!

Imorgon vankas det gammal hederlig spelkväll, och det var då på tiden!Det kommer nog bli hur fint som helst. Spårat, som vanligt, men ändå fint.

Hooga chakka.

Har ett stycke David Hasselhoff hängandes i tvättstugan.
Inte alla som har det minsann!

i en väääärld full av liiiivJag och Julia hittade världens bästa snöhög igår, så vi lekte lejonkungen.
Jag fick vara Pumba, som vanligt..


tillägg

och just det. Torrkött har jag ätit också. I MASSOR.
sååååååå gott!!

Biffens påsk.

Har haft faster med kusiner här över påsk. Vi lyssnade på Jajamen med Rolandz och jag lärde dem fiskedansen. Så där stod vi, och borrade hål i låtsas isen. Det var fint.
Förövrigt har jag ätit alldeles för mycket godsaker och gjort alldeles för ovettiga saker.
Men det är ju lov. då får man göra ingenting.


Hasselhoff says do it!

Sitter med hasselhoff tröjan och lyssnar på that's what friends are for.
Det bubblar härligt i kroppen, och jag längtar tillbaka till sommaren 09!

SnowboarddrottningenEtt stort tack till Susanne för bilden.


RSS 2.0