Tältning

Drar till Renvallen och tältar med dom här filurerna. Kommer nog bli rätt så mysigt!


PDOL

Var inte alls tänkt att jag skulle fara på pdol, det var på min jobbarhelg och jag kände mig inte taggad alls. Men sen fick jag höra att självaste mr. Al Fakir skulle vara där på fredagen! och med tanke på att jag haft ett litet crush på mannen sen vi såg honom i Umeå så var det inget snack om saken; jag måste dit!
En ängel erbjöd sig byta jobbpass med mig, så jag slutar 5 istället för halv 11. Planerna är då att hämta upp matilda vid 6, kanske Surran också. Sen järnet till piteå (ja jag ska köra lagligt!) sen skutta lite till salem mfl., och sen hemåt igen, eftersom man börjar jobba 09.00 dagen efter. Det blir nog en fin kväll.


Skiva

En dröm jag har haft länge är att spela in en egen skiva. Så nu har jag tänkt ta mig i kragen och förverkliga min dröm! Det blir att översätta engelska låtar och sjunga dem på svenska. Och alla som hört min röst kan ju tänka sig vilken kanonplatta det kommer bli!Så nu till frågan. Vem vill ha sig ett exemplar?

Piteåtant

Jag har blivit kompis med en gammal tant som är och övernattar på campingen. Hon ska plocka bär, och om hon hittar några ska jag få mig en påse. Vissa människor gör en glad!


Vad hände med gurkan?

Lindas fick en fin present igår. Dock så ändrade den form under kvällens gång. Fattar inte riktigt vad som hände..För att citera Susanne: "Synd att Linda inte har upptäckt sin present. Då hade vi kunnat haft gurkan som pålägg på mackorna!"

Jag älskar det Norska språket.

Kvinna från norge- "Hur ha vädre vare här?"
Jag - "Det har varit ganska dåligt. Regnat mycket, och så har det åskat"
Kvinnan - "VA?! har det varit åska?? FRA ISLAND??!"

Tydligen betyder åska aska på norska. Sen så har vi ju de återkommande orden lege, tröbil och pute också. Jag börjar bli en hejare på grannspråket nu!


Gauto

Resten av familjen har dragit upp till stugan, och då kanske vissa undrar: varför följde inte du med?
Nä, därför att jag jobbar. Hade mer än gärna varit där nu, paddla lite kanot och bara må.
Men vad gör man inte för pengar. Jag får följa med nästa gång istället.

fiske

vi fick faktiskt fisk när vi var ute med båten sist!


(bild snodd av määäääts with the rääts)

gunsan

-Har du bil?
-Nä, men jag har gun
!


Roadtrip on 95an

Igårkväll bestämde sig fyra tjejer att bege sig till Arjeplog på silveryran. Vi tankade bilen, köpte lite nödproviant och begav oss iväg på 95:an. I en glödhet bil! Saabens temp har tydligen fastnat på det varmaste, så där satt vi och i princip kokade upp. Men vi kom oss fram ändå, dock fulla i svett. Vi dansade, spanade efter potenciella bugg-dansare, såg torgny melins och fick lära oss att artic cat är en skoter man tydligen inte ska ha. Sen begav vi oss hemåt, i en ännu varmare bil. Men kul var det!


EiffeltornetEn kväll i Juli tog jag och Matilda en sväng förbi Paris. Med räcergun till och med.

När vindarna viskar mitt namn...Och just ja. grabbarna träffade ju Roger Pontare på dollarstore. Det var lite coolt.

Nu kan vi stryka en sak från vår att-göra-listaHade en mycket trevlig paltkväll igår. Trots att folk var skeptiska mot min paltkunskap, det såg tydligen ut som spagetti till en början, så blev det ändå bra. Lite osalt, för ovanlighetens skull! Men bättre det än för salt liksom. Vi bad bordsbön, sen fick alla paltkoma, och jordgubbskoma. Men det var en fin kväll. Tack!

Båtsven

Jag invigde min båt idag som jag fick i födelsedagspresent. Den funkade faktiskt förträffligt bra, trots att den kom från dollarstore. Sen så var jag och Matilda ut med riktiga båten igår. Jag stog för musklerna, och matilda för finsången. Sen så guppade vi fram där på vågorna, tills vi insåg att vi drivit hellpjottans långt bort. Så då var det bara att styra sin kos hemåt. Sen stod grillning på schemat, med ett par trevliga människor. Det var fint!


Födelsedag.


Jaha, så var man ett år äldre då. Ryggen värker och lederna börjar bli utslitna, rullator nästa!
Ska fira denna dag med fika med vännerna, sen med galna turister.
Jobbar till halv 11, woho.


RSS 2.0