Sick

ÅÅÅh vad jag ääälskar att vara sjuk, not.
Men nu har som tur var febern försvunnit, halsontet blivit betydligt mindre och jag pratar inte lika sluddrigt.
Bra, för jag börjar jobba imorgon!

Pinnbröd

Det är verkligen inte meningen att jag ska göra pinnbröd. För några år sen, på midsommar, lyckades jag göra degen alldeles för salt. När vi var och grillade så blev det alldeles för kladdigt. Och den här midsommaren trodde jag verkligen att jag skulle lyckas! Men icket, det blev alldeles för salt, igen. Jag kunde inte förstå varför, eftersom jag följt receptet! Sen kom jag på att jag tog två matskedar salt istället för teskedar. Aja, så kan det gå. Får väl hoppas på en fjärde gången gillt, typ!


HemlisJag och Matilda pysslade igår. Men för att inte förstöra hemligheten för resten av midsommargänget så berättar jag inte vad det är. Men jag kan lova att det kommer att liva upp midsommar minsann!

Midsommar

Midsommar är nu planerad. Frågan är: kommer den toppa förra midsommar?
Det återstår att se..


Informatören.

Hade filmkväll ikväll, och lotten föll på jag och Matilda att hyra film. Med tanke på vilka filmer vi två lyckats hyra förrut så var det väl inget att hurra över. Våran teori är att välja de som mest troligt ingen annan sett, därför blir det oftast udda filmer. Och såklart blev det så den här gången också. Filmen gick knappt att se, så vi pratade igenom hela början och sen stände vi av hela skiten.
Nästa gång får nån annan hyra film.Kul att man har världens bästa mobilkamera..

Sean banan

Har skakat rooouumpa med Julia och Linnea typ, hela dagen.
Och just ja, jag har fått jobb också! fett naaaaaaajs.

Björnarnas, JA björnarnas stad.

Har anlänt till umeå. Fick sitta i princip hela dagen i ett väntrum medan morsan fick en knöl på foten bortskrapad. Och där fick jag vara med om ett och annat, bland annat en, troligtvis superfotbollsintresserad kille som gjorde segergester och tjutade när det blev mål. Jag hade svårt att hålla mig för skratt.
Sen har jag kört, ALLDELES ENSAM, runt i Umeå. Och dra på trissen, det gick suveränt bra! Inte en endaste felkörning eller krock.
Nu ska jag och mor käka upp vårt godis och se ullared, sen så åker vi hem imorgon. Det blev en kort visit.

FYFAN VAD VI ÄR BRA.

Så var allting över, sådär bara efter en dag. Det är med blandade känslor jag lämnar skollivet och beger mig ut i arbetsmarknaden. Kul att veta att på måndag är man arbetslös, fast som tur är så verkar jag ju få ett jobb i sommar!
Hade en riktigt trevlig student igår, med mycket dans. Och när kvällen var över fälldes det många tårar från olika håll. Och efter gårdagen så älskar jag min studentmössa. Jag kommer sakna alla man lärt känna och troligtvis aldrig mer kommer att se. Samt världens bästa klass, SP3.


bal

Jag var på bal igår. Det var fint.


Student

Studentveckan är invigd.
Har bränt upp hela handen och är sjuk.
men bortsett från det är jag SUPERTAGGAD på bal imorgon och student på fredag!
Fyfan va vi är bra alltså.


Grillning

Hade en fin kväll igår med kubb, korvgrillning, pinnbröd, allsång, skratt och en hellpjottans massa mys.  

Nedräkning


RSS 2.0