GOD JUL

Vi hade lilla julafton idag. Strunt samma att det inte ens är december! Ett ord beskriver det hela: MYS. Lägger upp lite bilder också:





Fråga mig inte varför de håller upp mitt ben. Tanken var nog att de fina strumporna jag fick av Jonte skulle synas, fast det blev ju inte allt för lyckat. Kvällen däremot blev mer än lyckad. TACK!

HALT! jag är..... halt.

Dagen har varit supermysig. Vann en sjuhelsikkes bra bok på lotteriet, tänker ge bort den i julklapp till en kompis. Passar ju perfekt! Jag höll mitt ord - dansade kring julgranen! Sen såg vi sunes jul på kvällen. och så gjorde jag klart en julklapp också. Bara en kvar nu, vi ska ju ha lilla julafton på tisdag! Shit, blir mys i massor nuförtiden. Men det gillas skarpt.

Jobb imorgon också! Då får jag träffa mina småa vänner igen! :)

Första advent



Minigranen är på plats, julgardinerna upphängda, golvet dammsugat och julsakerna utplacerade, såhär lagom till första advent. Snart bär det ut till samhället för den årliga skyltsöndagen. Kika lite i skyltfönster, köpa lotter på medan och dansa runt julgranen. Efter det drar vi med oss hela tjocka familjen till oss och dricker den traditionella glöggen. Såååååååå mysigt!

Feliz navidad?

Hade en helkväll med Matilda idag. Det spårade, som vanligt. Men vi har iaf kommit på världens bästa idé! wohoo!

hittade även denna fina video:


Grattis till oss!

Idag firar jag och mitt körkort ettårs-jubileum. Det ska firas med pompa och ståt!
Eller tårta iaf..

Biffen

Random snubbe - "Shit vad du ser vältränad ut. Gymmar du?"
Jag - "haha, nä. har inte gymmat på flera år. det är nog bara fläsk!"

Eller det sista sa jag inte, men tänkte det. haha. Ändå fin komplimang. Klart jag ser vältränad ut liksom, jag är ju biff.


Fiffigt Elin



Jag trodde det skulle gå att hålla den i locket, men icket. Kände medan jag bar den att "nä, det här kommer skita sig" . Där gick rasten åt att tvätta mattan!

Bandy

Idag har jag spelat bandy. Jag dominerade på planen, helt klart!
Eller okej då, hade 6åringar som motståndare. Så det kanske inte är nåt att skryta över.
Men i alla fall! det var asroligt. Kanske ska satsa på en karriär som bandyspelare?

Bybor på besök i stan.

Ja, vad ska man säga. Det finns inte ord som kan beskriva hur sjukt underbart kul vi har haft den här helgen! Skönsång, mat, buss, skratt, lite mer mat, ännu mer skratt och idol är väl en helt okej sammanfattning. Säger även som matilda, idol är så mycket bättre live. Och allt runtomkring, som man inte får se när man sitter hemma i soffan. Dom var grymma på att få igång publiken, och att de utröstade idolerna sjöng för oss i pauserna var riktigt nice. 



Asdålig kvalla, jag vet. Hade inte med mig finkameran in på arenan, kändes bökigt och besvärligt. Så mobilkameran fick duga!





Sötbagge. Vi kände oss lite för gamla för att stå där framme och trängas bland alla fjortisar som ville ha autografer, vi fick dock juryandreas lilla kråka, eller rättare sagt Matilda tjuvade åt sig den. hehe.






Denna låt fick vi på huvudet i princip hela helgen. Har sjungit den konstant. Här syns även de jobbiga barnen som satt framför oss, eller. dom satt inte, dom stod upp på stolarna. Som tur var kom deras mamma efter ett tag, och då satt dom ner.

Sååå... Matilda, Susanne, Linda och Elin. Tack för en superduperkanonunderbartfantastisk helg! 


Minisemester

Uppe med tuppen idag! Väskan står färdigpackad mitt på golvet i hallen, snart kommer Matilda förbi och vi styr vår kos mot busstationen och möter upp Linda och Susanne. Varför? Jo, vi ska till LULEÅ! Har bokat stuga, och ikväll är det vi som sitter i publiken på IDOL!

Kommer bli awesome.

Tack.

Vi sitter och äter mellis.
"Duu Elin, du är i alla fall en snäll vampyj"

Jag är en vampyr, jag suger och spyr.

Har fått flänga runt idag! Först var man med ettorna, sen på fritids och sen på 6års. Helt slut, heeeeeelt slut. Har bakat en kladdkaka, så nu intar jag soffläge igen.

Och just det, jag är tydligen en vampyr också, enligt en på 6års. Och så äger jag Elsa i singstar, enligt en annan!


Avatar

Såhär såg jag ut igår.



Det här var innan jag hann få på mig mina blåa armar. eller ärmar.



Och just det, jag tog hem tredje priset i snyggast kostym. Lite otippat.

Boda borg

Boda borg igår. Vårat lag hette tschjoou (ni vet, inandningsja på norrländska). Fast snubben som skrev vårt lagnamn stavade det schuuupp. Lät ju inte alls som det, men det gjorde ingenting för kul hade vi! Jag blev skadad, vad gör man inte för laget. Sen var det ju halloweenspecial också, så det gick omkring läskiga människor och skrämdes. Jag lyckades även skrämma ett par småtjejer, hehe.

Efter det kom jag hem och målade mig blå. Jag skriver om det, typ sen.

Jo förresten. Idag kan jag inte röra mig allt för häftigt. Akrobatkonster och dans hela natten resulterar i öm kropp. Blir soffläge hela dagen!


Gunsan levererade en mysig bild



vi dansar fuldans







Sista bilden bjuder jag på. Tummen upp liksom.

Ibland fyndar man!

Vi köpte presenter till Gunsan igår. Hittade två kassettband på ånyo, 1kr styck. Det tyckte vi inte alls var så farligt dyrt! Ett med Carola och ett med Kikki Danielssons jul. Jag tror jag ska börja hänga där oftare nu, nya innestället ju!

Vem tog mina powerskor?

Imorse var jag ingen pigg tjej. Hällde te i filet och ställde smöret i skafferiet. Aja, så kan det gå. Idag vankas det lunchdejt med två trevliga brudar. Sen ska jag även försöka bli klar med min halloweenkostym!

Och just det. Drömde att någon snodde mina powerskor, och Susanne var Pippi långstrump.

RSS 2.0