Facelook


Halloween

Jag och småflickorna pumpade idag. Jag envisades om att vi absolut skulle smaka pumpaköttet! Men eftersom det luktade fis så struntade vi i det.Jag, tillsammans med prinsessan Leia och världens sötaste häxa. Kände mig lite tråkig som inte klätt ut mig, men what to do liksom. Pumpan är förövrigt köpt på ica supermarket, av världens bästa kassörska!

Och just det, jag fick testa köra Krilles automatväxlade bil. För första gången - vilken upplevelse!

lalala, ingenting ingenting.

ååh snart pallar jag inte längre. Dom spelar samma låt, eller reklamsnutt på radion precis HELA tiden. "Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting" . Det blir inte bättre av att man byter radiokanal, för där spelas den också.
Förövrigt är det precis det jag gör på jobbet. Ingenting. Eller jo, jag sitter och stickar en halsduk! Men det är det enda.

Och nu har den fastnat på huvudet också. Tack.

Bad.

Då drar man iväg på bad med treorna. Eller, jag får ju inte bada. Mitt jobb är att sitta på kanten och titta på, sen skölja kallingar och bli nedskvättad i duschrummet.


Hasselhoff says do it!

BRUDAR!
Jag tycker det är på tiden att vi har en Hasselhoffkväll snart. Eller vad säger ni??

Love.

ÅÅÅÅH jag har blivit kär.
i en snowboard! 
Typ världens coolaste bräda jag sett. JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HAAAA!

Fika och stickning

Idag var vi och lunchade på Greya. Fick träffa ingela för typ första gången på jättelängesen! Var verkligen jättekul, och vi snackade en massa gamla minnen. Som vanligt. Och just det. jag har stickat en halsduk. Nu håller jag på med min andra.

Jag vet. Tantvarning så det skriker om det!

LOLILOL! (Mitt nya favorituttryck)

Första provet.

Imorgon ska jag skriva högskoleprovet. Jag. skriva. högskoleprovet. Jag vet, hur kommer detta gå är ju frågan man ställer sig. Testade göra ett gammalt prov från 2004, och det gick ju inte speciellt bra. Sen att jag inte har skrivit ett prov på jag vet inte hur länge gör ju inte saken bättre. Men jag har inga höga förväntningar. Är väl bra att ha gjort det åtminstone!

Dagens

Barn - "hur gammal är du?"
Jag - "19"
Barn - "ÅH! Då får du dricka energidryck!!"
Barnen runtomkring - "woooooooooow!"

Japp. Det tycker dom tydligen är coolast. Inte att jag har körkort, eller kan vika uppblåsbara kuber. Nä, det är energidrycken som imponerar. Och jag som inte ens brukar dricka det.

En fundering

Är 40 graders feber lika varmt som när det är 40 grader utomhus?

Fritids is the shit

Idag visade jag dom på fritids  att jag kan vika en uppblåsbar kub. Och det skulle jag ju såklart inte ha gjort! Fick sitta hela eftermiddagen och vika dessa jädra kuber.. Men rätt så imponerade blev dom. Sen dansade vi litegrann också. Alla barn skrattade när jag dansade, och jag förstår inte riktigt varför. Tycker dom jag dansar fult?! ;-)

Imorgon ska jag få jobba med Elsa. Hoppas det blir lika roligt som förra gången vi jobbade tillsammans!

Ge mig centimetrar med snö, NU.


SHIT VAD JAG LÄNGAR EFTER ATT FÅ ÅKA SNOWBOARD!
Speciellt offpist, när det har nysnöat. Och solen skiner och värmer.
Och med trevligt sällskap.
Förra året var ju jag och susanne KUNG i backen, med dubbelkullerbyttor och titanichopp. Vi får ta och göra en favorit i repris!


I love tårta.

Igår var det ju som sagt 60års kalas. En hel massa släktingar man inte träffat på länge dök upp, och det var jättekul att träffa alla för en gångs skull. Det började med köttsoppa innan vi drog till kyrkan för att höra kusinerna spela. Mysigt. Hade en liten trött och less flicka liggandes i knäet. Sen drog vi tillbaka till "festlokalen" för att då äta tårta och gå en tipsrunda.

Jag och Krille var i samma lag på tipsrundan. Vi förstod rätt så snabbt att vi inte skulle ha flest rätt så vårt mål var iaf att klå Hanna och Anna. Vi var väl lite för kaxiga och trodde vi skulle vinna, överlägset! Men vet ni vad, det blev lika mellan oss! Fast det kanske var lika bra det.

Sen mötte jag upp Susanne och Matilda, drog ut och dansade lite. Och idag är jag tlött.
Jobb imorgon, WOHO!

Kalas

zumbalumbalumbaaaaa, idag är det säkstiårskalas som står på schemat. Få träffa en massa släktingar man inte sett på flera år, och äta tårta. Kommer nog bli riktigt trevligt minsann!

Julen är här. typ.

Hör och häpna, idag har jag köpt årets första julklappar! Jag brukar oftast vara så himla sent ute, och köper alltid klapparna veckorna innan julafton. Men nu känns det bra att ha börjat i tid! Fast det kommer ändå vara så att man har nån kvar, typ dagen innan julafton. Men det brukar oftast lösa sig.

Ibland får jag sån himla julkänsla, som idag när jag satt och slog in klapparna. Snart ska jag börja lyssna på julmusik och dricka glögg. Eller är det för tidigt?

För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.Utelåst

Jag blev utelåst idag. Hade varit och jobbat på morgonen och när jag kom hem så hade pappa farit någerst och ingen nyckel var utlagd. (nä, jag har ingen egen nyckel) och ingen telefon hade jag med mig heller, så jag kunde inte ringa nånstans. Som tur var var syrran hemma, så jag våldgästade henne ett tag. Snålade lite pizza.
Jag borde fixa mig en egen nyckel.


Kaninfoder är bra för hälsan

Jag fick ett par nötter/russin, eller vad det nu var, igår av en africanpower-instruktör. Dom smakade kaninmat. Inte för att jag har smakat det, men som det luktade, så smakade det. Hon sa att dom var nyttiga iaf. Så jag proppade i mig en hel näve!

idolish

Vi beställde idolbiljetter igår minsann.
Det kommer nog bli rätt så himla trevligt!

Receptionist Javisst!

Det blev en jobbhelg för min del. Känns faktiskt helt okej eftersom jag trivs rätt bra här. Nackdelen är att jag är ensam i hela bygget i princip hela tiden. Stor skillnad motför hur det var i somras! Fast det är ganska skönt det med. Det läskiga är på kvällen, när man ska gå rundan, för då måste man kolla i herrarnas omklädningsrum också. Tänk om det skulle vara nån där? och NAKEN dessutom. skulle vara akward.

Akward. awkward. akvard. avkvard. Hur stavas det egentligen?

Jag håller iaf för ögonen och ropar "HALLÅÅ" när jag går in. Känns liksom lite bättre.

RSS 2.0