Musikstund

JA vad ska man säga. Jag och Elsas musikstund för barnen blev väl både flipp och flopp. Men mest flipp. Med ubersnygga rörelser och sångröster av sammet imponerade vi på barnen. Eller, hur var det nu egentligen? Men det var superkul, och dom verkade uppskatta det. Dom flesta iaf.

Beach 2011

Ohshit. Matilda drog med mig på sprattelgympa idag, och det var inte igår jag var där sist må jag lova! Men det gick betydligt bättre än jag trodde. Imorgon satsar vi på simning! Shit, beach 2011 here we come! Jag är fett taggad.

Mina vita skor är inte längre vita.

Gårdagen blev en toppenkväll! Mycket folk ute och riktigt bra med ös på dansgolvet. Jag förlorade ett vad, mötte Rigo (ni vet, i got you, you you you you you you i got you), cykelpumpade framför Leroy, spärrade ett bankomatkort och headbangade med Elsa. Mina nya vita skor är numera täckta av fotavtryck, men det var det värt. Är glad att jag valde bekväma skor framför obekväma. Hade inte kunnat gå idag annars.

Mosterdag

Jag och Julia hade en mosterdag idag. Vi köpte glass, lånade böcker, shoppade nya kläder till Jullan och pratade hemlisar. Det är så underbart mysigt att spendera lite ensam tid med dom där småglinen!
Kvällsfika med Rudolf Andersson

Vi klämde ihop oss i mitt lilla rum igår, käkade kvällsfika och såg Sunes sommar. Mysfaktorn var på top!


Högskoleprovet

Jahopp, så var man anmäld till högskoleprovet också. Får väl se hur det går med det.


Gauto

Var en sväng upp till stugan i helgen. Grillade, äventyrade, fiskade, 5-kampade och åt allmänt mycket godsaker. Det är sånt som hör till när man åker dit upp. Själv fick man 2 fina fiskar, blev en revansch för min del sen sist jag fiskade och alla fiskar slapp. Inte för att skryta, men man vann ju femkampen också.

Hej feber.

Kära kroppen. Förstod du inte vad jag menade när jag sa att jag inte ville bli sjuk?
Nu sprack ju planerna jag hade för kvällen, kul.

RSS 2.0