Fjällen

Just ja, vi hade ju en weekend i kåbdalis. Sammarfattar väl resan med tonvis med snowboardåkning. Det var riktigt trevligt faktiskt.

Plus med resan: Bastu, afterski, vädret, dubbelsnurren och umgänget. och sittliften!
I LOVE SITTLIFTEN.
Minus: Köttfärs på golvet, neggomänniskorna i kön och våran snygga dubbelsnurr som slutade i världens krunch. OCH Jontes snarkningar. OCH TRÄNINGSVÄRKEN NU EFTERÅT.
Men det var det värt.




Vi drar till fjällen!

Vi har ju haft planer om att dra upp till kåbdalis en weekend för lite snowboardåkning och after ski. Idag träffades vi och skulle planera in vilken helg som passade bäst för alla. Det visade sig att den enda helg som passade för de flesta (förrutom linda, synd som attan att hon måste jobba!) det är till helgen! Så vi skyndade oss att ringa och boka en stuga, och nu är det bokat. På fredag åker vi iväg!

Har plats för två till, minst, så Jonte skulle ragga lite personer. ÅÅh, det kommer bli så kul!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Tog mig äntligen i kragen och lämnade mina lönepapper som jag sparat på sen i oktober. haha, kommer få en saftig siffra som rullar in på kontot! Men det behövs, vi har ju så mycket planerat här framöver: Kåbdalisweekend, Italienresa med systrarna och utlandsresa med polarna.

Annars då, jo. jobbar hela helgen och ikväll blir det movietime med Matilda.

Ps.
Sluta spela mikrofonkåt på radion! Börjar bli måttligt less.
Ds.


Ändrade planer

..Stor del av familjen Lundmark har åkt på magsjuka, så det blev inte alls nåt kalas ikväll. Men vi for dit en sväng ändå, lämnade paketen och pussade lite på lillsjuklingen. Få ser nu om man åker dit själv, eller om man klarar sig. PEPPAR PEPPAR!

Rastgöra.

Köpt present, check!
Förmodligen en av världens bästa presenter också, om man frågar mig.

Stortjejen!

Idag fyller världens sötaste Linnea 5 år!
Blir tårta och kalas ikväll :)



Kom ihåg Elin: Köp present på rasten.

Skridskotime

Idag var ju min lediga dag, trodde jag. Men så ringde dom på morgonen och bad mig jobba på 6års. Och inte kunde jag säga nej! Fick även åka skridskor, för första gången på åratal! Men det gick bra, bara en vurpa (barnens fel, de drog ner mig).

Mina favvobyxor!

Idag upptäckte jag att jag hade världens hål i grenen på mina byxor. Det måste ha blivit när jag föll häromdagen. Tur att jag upptäckte det innan jag for iväg på jobbet!

Förövrigt har det varit en riktigt SKITDAG idag. Allting har gått fel, och jag vill bara.. ja jag vet inte, ligga kvar i sängen hela dagen. Och det är precis det jag ska göra imorgon, för då är jag minsann ledig! åååh.

Chewbacca har det inte lätt

Det här med att stå upp på benen är inte riktigt min grej. Igårkväll (eller inatt) bjöd jag på ännu en fin vurpa, värre än min första vurpa utanför Dollarstore. Chewbacca tog största delen av smällen, samt ena handleden som är lite stel och öm idag.

Varför lär jag mig aldrig att använda dubbarna jag köpt till mina halkiga skor?

Förövrigt var kvällen riktigt trevlig, med middag i renvallen, charader och paltdans.

Kvällsbabbel.

Idag har jag stickat klart min, få se nu... femte halsduk.
Kalla mig sticktant number one! Ska försöka mig på ett par tjocksockar eller nåt sen, för att avancera lite.

haha, höll på skriva avangcera där, kändes som att det skulle stavas så.. men det såg inte riktigt rätt ut. Känns att man inte gått skola på ett tag. Och att man borde gå och lägga sig.

Einstein

Just det ja, hade ett bright moment idag också. Skulle öppna dörren till stället vi åt lunch på. Jag drog och drog i handtaget och hann tänka att de hade stängt. Samtidigt som jag utbrister "näää!" så säger Matilda: "Testa tryck på dörren istället" Och se på fanken, de hade ju inte alls stängt!


Dagens.

För att göra Matilda nöjd så ska jag uppdatera denna blogg!

Denna dag har varit mer produktiv än gårdagen kan jag lova! Började dagen med en lunchdejt med Matilda sen drog vi vidare och hälsade på Linda på sjukan. Och nej, hon är inte sjuk eller nåt, hon jobbar bara där. Pantade även ett par tomburkar som legat i min garderob i drygt två år. Så det var på tiden! Och lämnade tillbaka en påse till matilda som jag haft här sen i somras när vi var på PDOL. Haha, det här med att spara och samla på mig saker är jag tydligen bra på har jag märkt..

Sen hann jag även jobba ett tag också. Imorgon är jag ledig, vad jag vet än så länge. Då ska jag vila upp mig inför en jobbarhelg! tjohopp.

gänget

Jag älskar våra självutlösarbilder också. Det ger som en gemytlig känsla!



Mums.

ROM

Vi började snacka om det, jag och Emma, när jag var i Umeå sist tror jag. Sen tog jag upp det med Hanna när vi var och fikade för någon dag sen. och PANG BOM så var resmålet bestämt och ikväll ska biljetterna beställas. Så i slutet på april drar Lindmarkssystrarna till Italien!! :)


kommer bli awesome!

Jag älskar dessa blåsamedläpparnakort


Bo diddley di, bo diddley do!

Oj ändå, vart ska man börja?
Vi drog ju iväg på lappis igår och träffade Arvingarna. Jag och Susanne var nog mest taggade av oss alla och det märktes nog på dansgolvet! Vi buggade loss och hängde lite med Kasper. Och låten som jag och surran saknade att dom spelade, jo den sjöng han för oss efteråt. tihi.





Jag HATAR att min bild inte hade blixt. Men efter lite uppljusning i photoshop så blev det ändå någorlunda bättre än när den var helsvart. Jag känner mig som värsta groupie eller nåt. men äh, roligaste helgen på länge, indeedo!

Eller vad säger jag? Helg var det ju inte alls. Roligaste onsdagen på länge!

Är vi mer än bara vänner??



ojojoj, de här grabbarna kommer vi att träffa imorgon.
Jag säger då bara det. Eloise.

Tisdag

Jag har beställt ett paket till mig själv och idag fick jag ett brev att jag kunde hämta ut det! Glad i hågen sprang jag runt och började göra mig iordning sen när jag just skulle fara iväg för att hämta ut det läste jag på avi:et igen och såg då att jag inte kunde hämta ut det förrän imorgon!! ÅÅÅÅHH! kan dom inte skicka dom där lapparna samma dag man får hämta paketet? Man längtar ju ihjäl sig annars.

Istället for jag då och hämtade upp Matilda, vi drog på dollar och köpte en present. För vi ska på kalas på fredag. Världens finaste present förövrigt.

Sen var jag tvungen att jobba för mamma en kort snärt.  

Men imorgon, IMORGON ska jag hämta ut mitt kära paket! WOHOO!

Första dagen på året



Trots att köttfärsen var lite för stark, mitt lag förlorade i tp och att snön var kall så hade vi en supermysig kväll i Rådmans stuga. Sammanfattar kvällen med Heeeeey Macarena!

Förövrigt så är det asgult i Abborträsk. Åk dit så fattar ni vad jag menar.

Nyårsafton

Hade en mycket lugn och trevlig nyårsafton igår. Umgicks med mina kusiner, körde lite twister, stöpte tenn och ritade atc-kort. Jag tyckte det var asroligt att kommentera allt med "Det här är sista gången i år jag blablabla.." och "vi ses nästa år!".  Sen var jag även förbi Matts och Rådman en sväng, där vi planerade inför morgondagen. Alltså, idag. Planerna är att dra till Rådmans stuga och laga lite middag. Kommer nog bli galet trevligt!

RSS 2.0