Mystisdag

Hade en ypperligt mysig tisdag med mina töser Matilda och Susanne. Hade fotbad, smörjde in oss med ansiktsmasker och bastade. Kan inte bli mycket mysigare!

Utflyttningsövernattningen igår var också väldigt trevlig. Hade picknick vid arvidsjaurforsen och myste.

Det blev ett väldigt mysigt inlägg. Men jag gillar mys.
MYSELIMYS.

Måndag

Dagens planer:

1. Fixa internetbank.
2. Vara med mina underbara syskonbarn
3. Fara på utflyttningsövernattning.

Det sistnämnda kommer nog bli kalas. Klas kalas! Kalasklas!

Detta är mys


Björkarnas stad

Åker till Umeå över helgen. Jag är nog den enda som inte åker dit på grund av brännbollsyran. Men det kommer nog bli trevligt, om inte annat kul att få träffa syrran igen!

Vi ses på söndag igen.


Bara för att jag vill lyssna på Lars

och det hjärtat som skulle bli ditt på nåt viss
det fryser nu sakta till is.

Flyter tillbaka till PDOL 2010 när jag lyssnar på Lassemannen. (nej, inte LASERMANNEN) Nu satsar vi på att 2011 blir tusen gånger bättre!

Hej hopp

Dagen, tisdagen den 24, kommer att bestå av paltkokning och dansuppvisning. Inte jag dock som ska dansuppvisa (hade varit roligt dock!) utan det är lilla syskonbarnet. Eller lilla och lilla, hon börjar ju för tusingen bli stor nu!

Så var det med det.

Och just det, jobbade min sista dag på 6års idag. Blev ett snabbt avslut, hann inte rikigt med. Det kändes väl lite sådär, kommer sakna sötungarna så himla mycket, samtidigt som det kommer bli skönt att få vara ledig. Och framförallt att få ha det LUGNT OCH SKÖNT. Men jag ska hälsa på dom små liven snart igen!

That's what friends are forJag har umgåtts med dessa brudar de senaste dagarna och kan bara konstatera att ingen dag är den andra lik. Men jag gillar det skarpt!

önskemål från Biffen

Dagens vill ha:

1. Helg.
2. En badtunna.
3. Sommar.


Hade en fin paltkväll igår


Måndag, eller flåttdag.

Imorse låg jag och drog mig lite väl länge. Det resulterade i att jag inte hann tvätta håret (vilket jag verkligen hade behövt göra!) Men jag tänkte att, äh! det är det väl ingen som märker. Men det första en liten tjej frågade när jag kom till jobbet var: "varför ser ditt hår så blött ut?"..... Suck tänkte jag. Så där fick jag gå, med skitigt hår en hel halv dag, tills jag fick rast. Då cyklade jag hem illa kvickt och tvättade det.

Vilket I-landsproblem va? men där hade ni iaf min berättelse för den här dagen.

Alla flickor utom jaaaaaag

Torsdag idag och fredag imorgon, WOHO vad skönt det ska bli med helg! Att slippa stiga upp kring 6 ska nog bli skönast. Dagen har spenderats med jobb och häng med världens bästa Matilda. Och just ja, hann även fika med Linda en snabbis under rasten. Kul att träffa henne, eftersom hon blir borta i utlandet nu två veckor.. (LYLLO!)

Imorgon vankas det grillning, myselipys.

Tjoho.Ni kanske minnas när jag gjorde hål i handfatet? Jo iallafall så har det nya handfatet äntligen kommit. Typ sådär en 300 år efter att man beställt det. Men bättre sent än aldrig antar jag.

Den senaste tiden

Den senaste tiden har jag jobbat. Jobbat jobbat jobbat jobbat. Men det har varit skoj, jag trivs bra på 6års. Sen att man får jobba med mamma också gör ju det hela så mycket roligare! Faktiskt. Blir där minst en vecka till, minst alltså. Sen får vi se om det blir förlängt (hoppas hoppas)

Vad har hänt på senaste tiden då? Jo, jag har umgåtts med fina personer (när jag haft tid) och bara mått. Igår tog vi cyklarna och cyklade iväg till Arvidsjaursjön. La ut en filt i sanden och satt och såg på solnedgången. Det var fint. Vissa badade också, det var däremot galet!

Har även hunnit med att spela kubb. Det känns att sommaren är påväg nu! Jag gillar det :)

Vi kan gå genom eld.

Hej bloggen! Igår gjorde jag och Susanne en fruktsallad och körde upp på lillberget. La ut en filt, gjorde upp en eld och hade picknick. Och det bästa av allt, vi lyssnade på världens bästa musik. Dansade och tränade på att göra masken! Hann även med att gunga och kasta lite boll på Ringelskolan.

Har även haft småflickorna på övernattning. Hyrde film igår, och så har vi ritat en massa. Och käkat glass.

En mysig helg med andra ord.

RSS 2.0