Första advent

Hade lite adventsmys igår. Först traditionsmyset hos mamma och pappa. Sen hos mig. Men eftersom nästan ingen kunde komma så blev det inte riktigt som vi tänkt oss. men det var riktigt mysigt ändå, med Matilda, Linnea och grannen.
Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Så fint Håkan, så fint.Julen är häär (snart)

Idag har jag börjat julpynta minsann. Hängt upp julgardiner, bytt blommor och ställt fram adventsstaken. Plus lite småpynt. Känns riktigt mysigt, och nu har det ju även börjat snöa! hihi, ååh vad man blir lycklig :)(gammal bild, men bara för att få en liten känsla även här på bloggen liksom)

Yo yo yo!

Hej hopp lilla bloggen! Det är inte ofta vi umgås med varann nu för tiden.
Vad händer i mitt lilla liv nuförtiden? Jo, jag jobbar och står i. Och när jag inte jobbar så går jag runt i hemmet och städar. (Jag vet, JAG. STÄDA! Det går inte riktigt ihop)

Sen har jag skaffat mig en hobby också. Har börjat göra tennarmband. Hur kul som helst faktiskt! :) Så här kommer det göras armband under de kalla vinterkvällarna.

Förövrigt är jag riktigt pissed över att det inte kommit nån snö än. HALLÅÅ! Det är ju snart december! Men en liten same har viskat i mitt öra att det inte kommer komma förrän i januari, och om SÅ är fallet så kommer jag att gråta på julafton.

Vi hänger med jurynMen Laila får inte vara med

Blode

Sådär, nu har jag nog fått bort allt blod från lägenheten. det var INTE lätt att få bort det mellan kakelplattorna, satt som berget! Men lite svinto gjorde susen. Var förövrigt en fin halloween, med fint folk och snygga kostymer.

Nu ser jag fram emot desperate housewifemys med Matilda imorgon. Börjar bli lite av en tradition, det och idolmys. Men jag gillar det :) ´


HALLOWEEN


RSS 2.0