kanske är lite tidig men...

..jag har börjat lyssna på julmusik. Är i sån julstämning att jag vill börja julpynta redan nu nu NU! Få ta fram julgranen, hänga upp julstjärnor och ställa fram julprydnader. mh mh mh!

Nu kan du få mig så lätt

Nu har Matilda lyckats dra ner mig i skiten också! Jag pratar såklart om det alla håller på med nu för tiden. Wordfeud. Det är så galet beroendeframkallande så det är inte sant. Men kul!

Förövrigt så är jag rätt kass.(än så länge!) Eller så har jag bara lyckats få dåliga bokstäver. Så om ni vill ha en lätt match så är det bara att utmana mig.
Har världens bästa namn också, Chewbiffbaccacake.

halloween

velar fram och tillbaka över vad man ska vara på halloween. Det börjar ju närma sig nu! Men jag tror jag har bestämt vad jag ska vara. Om jag kan fixa alla grejer så kan det nog bli rätt så coolt!

Suuuk

Jahapp, det blev en hemmadag idag ändå. Halsen svider, snoret rinner och febran spökar. Inte okej liksom, börjar bli less på att bara ligga och sova hela tiden. LÅT MIG BLI FRISK INNAN IMORGON, OKEJ?

Capsi

Oj vilken fin helg det har varit. Blev en riktigt kanonkväll igår, caps levererade som vanligt. Även kul att träffa Ingela, som det är allt för sällan man träffar.
Men nu har man gått och blivit sjuk, så typiskt. Har bott på soffan hela dagen idag, hoppas man hinner kurera sig innan jobbdag imorgon.

HELG!

Åsså var det lördag igen! FY vad skönt med helg igen alltså.
Igår var med idolmys med Matilda, helt rätt person åkte ut enligt oss. Inte ett dugg för tidigt.
Ikväll blir det fest hos Mange! Eller, hos Peter. (Eller var det steve?) det kommer nog bli awesome!

Måndag

Bjuden på middag hos Mor och Far.
Då passar man på att tvätta håret också! Tjing!


kicken, var är den?

OJ, vad jag har varit oproduktiv idag! Endast legat och sett disneyfilmer och sovit.
Gick dock en promenad alldeles nyss, så nånting har jag ändå gjort.
Men såna här dagar ska man väl också få ha?


Mys med BaggeVi har haft en toppenmysig fredagskväll. Först bakad potatis med vin å röror, sen kikade Linnea och Erik förbi för lite idolhäng. Kan inte bli så mycket bättre!


Och just det, vi hängde ju med Bagge också. Lite sådär spontant.

Blandat

Ojoj, här har det inte hänt så mycket på länge! Tänkte därför lägga upp en bildexplosion på det som hänt under sista tiden! Se å njut.Den årliga kräftskivan. Lika trevligt som vanligt!Fest i Umeå. Med finaste människorna, så det kunde inte bli annat än lyckat!
Det är väl det mest intressanta som hänt. Hej hopp!

Mys

Man ska vara ute i god tid minsann. Idag drack jag och Matilda första glöggkoppen! Å fler kommer det att bli må jag lova :)

Kräftskivan igår var fin, mycket fin! Alltid lika kul att träffa alla :)


kräftskiva 2011

Kräftskiva ikväll. Musikquiz fixat, kräftorna tinade, hattarna på plats och humöret på topp!

RSS 2.0