Dagens

Blev bjuden på födelsedagsfika hos Matilda idag. Hon hade gjort en kladdkaka, men det var mer som chokladmousse. Tror inte den hade gräddats nåt alls, utan det var bara smet som hade stelnat i kylen.

Men den var god!

Titanic

Igår kom Titanic på tal, och då berättade Rådman att hon aldrig sett den filmen. Jag, som varit lite av en Titanicnörd, tyckte ju detta var OACCEPTABELT! Så vi bestämde att det var filmen som skulle vara på gårdagens schema. Jag och Matilda fixade så det blev supermysigt i mitt lilla rum, sen så var det bara att invänta resten av gänget, och sen rullade filmen.

Efter att ha sett den för sisådär 20e gången, och då överdriver jag inte, så är den fortfarande lika bra. Och Rådman verkade ju också tycka att den var sevärd, så det var en lyckad kväll :) Förrutom att jag lyckades slå huvudet i fönsterbrädan efter att ha försökt kasta popcorn i munnen.. :/

Mosterdag



Idag blir det en mosterdag med två sötnosar.


Minikursn.

Jojomensan, jag kommer att få löda min egna insekt på minikursen i Luleå. Och jag kommer minsann få ta hem den också! Det är inte illa pinkat. Då kan jag skryta för alla över mina lödarkunskaper, mohahaha.

Jag och Linda ska lyxa till det och bo på hotell! Äta lill-go-mini-hotellfrukost och förhoppningsvis ha det bra.
Inte vill vi bo på gratisboende, nejdå.

d.a.n.c.e

Man blir ju rent sugen på dansa när man ser på let´s dance.
Tror jag ska ta och lära mig dansa rumba, det skulle väl vara nåt!
Eller quick step. det ser svårt ut.


Slutet närmar sig

IDAG FICK VI VÅRA STUDENTMÖSSOOOOOOOOR!




"...för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten...."


Ja må hon leeeeva, jaaa må hon leva!

Idag fyller alla vår älsklings-Matilda hela 19 ÅR! För att fira detta letade jag i arkivet och tog fram utkastet från då vi firade hennes 18års dag.

"igår var det äntligen dags att fira Matilda. Vi hade planerat allt in i minsta detalj och vi skulle dra till med en kidnappning. Jag hade ringt till Matilda och frågat om hon skulle vara med och se film hos Linda på kvällen och som tur var sa hon ja. Sen var det meningen att alla kidnappare skulle träffas hos Rådman, och sen skulle vi hoppa på hon när hon var påväg till Linda.  Det var bara jag och Lisa som hade kommit till henne när vi hörde någon bakom dörren, och nog visst var det självaste födelsedagsbarnet.

Ojoj, vi fick springa och gömma oss i köket eftersom hon inte fick se att vi var där. Sen kom ju linda dit, men som tur var prejade Rådmans mamma in hon i deras garage. aja, sen for då Rådman och Matilda ut för att gå ett tag, och jag fick ringa några "mamma-samtal" för att höra vart exakt dom var.

Dom var på konsum, så hela kidnappargänget drog dit, och johan med rånarluvan fick stå och vänta utanför konsum på att dom skulle komma ut. Och nog var det lite pinsamt, alla i bilarna och runtom blev ju lite fundersam när han stog där med rånarluva, han lyckades även skrämma ihjäl ett par småtjejer.

När dom äntligen kom ut då så hoppade Johan fram och band för en sjal för mattis ögon och sen blev hon nedprejad på sparken. Hon höll tydligen på dö och hennes första tanke hade varit "Ta Rådman istället". Efter en lååång och seg sparktur var vi framme och vi tog på oss våra fejkmuschtasher och ögonmasker och sjöng Ja må hon leva."





Det var då, och nu är det nytt år - då tar vi nya tag och TAGGAR INFÖR DEN 27e OCH HOPPAS DET KOMMER BLI KANOOOOON!


Fettisdag.

OKEJ, idag kanske man har ätit en semla för mycket, eller två. Men vadå, det är faktiskt tillåtet en dag som denna! Men nu är jag dock i semmelkoma, så jag har burrat ner mig i fåtöljen och tänker sitta här under hela kvällen, se lite OS. 

och jag har faktiskt, FAKTISKT börjat skriva på Pa:t idag! Och gud ändå vad skönt det känns att äntligen ha kommit igåång! Har inte gjort guran klar än, ska spraya det vita lagret nu ikväll, och sen är den nästan helt klar! Men det stora frågan är, kommer den vara spelbar? hmmm... Fast det spelar nog ingen roll, den kommer nog mest hänga på väggen. Om den inte blir alldeles för ful vill säga, isåfall får den stå gömd i en garderob.

Det är inte alltid så lätt


Skidåkarn

Jag kände mig verkligen som en riktig skidåkare där jag susade fram på skidspåret, denna fina februaridag. Solen lyste och jag hade lånat morsans nya skiddress, som bara var en aning för stor. men det gick ändå. Det enda som kunde stoppa mig var konditionen! Fast det gick ändå bättre än vad jag hade trott att det skulle gå!



Så akta dig Charlotte Kalla, snart är jag dig hack i hälarna!

Alla hjärtans dag



Fick världens gulligaste kort av Julia idag.

Akkuratt

Så sticker man iväg till grannlandet i några dagar. Har en guleböj nedpackad och hoppas på att få det dejligt! Sälja choklad ska vi göra, i massor! Sen får jag inte glömma bort att köpa äventyrsbrus!

PÅ GJENSYN!

Bloggisch

OJ, hade jag en blogg också?
Inte lika roligt längre att skriva här, dels för att jag aldrig har NÅT att skriva om.
Men livet rullar på som vanligt, och på onsdag drar ekonomiarna till Norge för att ställa upp i nån Turbomesse. Vi hoppas att det går bra för Chåcklätt, och de andra företagen också för den delen!

Och på tal om Chåcklätt. Vår affärsplan har tydligen gått till final. HAHA.. jadu, vad ska man säga. hahahaha. Chocken! Man kan ju alltid hålla tummarna att man vinner. pff..

RSS 2.0