Smink

Linnéa hittade min neccesär igår. Hon lovade att inte sminka sig själv. 
Sen blev det knäpptyst, så jag gick och kollade vad hon gjorde.
Där satt hon bakom fåtöljen, med glitter utspritt över hela golvet.
Hon packade ihop alltihop med hejdundrans fart och sa att hon inte hade "minkat säj"
Sen hade vi fotostund, och då såg man hur hela ansiktet glittrade av blixten. Haha.
Syns inte så bra här, men lite på ögonlocken iaf.


Systrarsnyft.Jag saknar sommaren.

blööööerkh

Mums, älskar verkligen att vara sjuk.

?

Vart kommer allt snor ifrån egentligen när man är förkyld?
Nu har jag snytit ut 2 liter, minst.
Och det är nog flera liter kvar där inne än.

Broadtime

har sagt hur många gånger som helst att jag ska iväg och åka bräda, men har det blivit av? ne. Nu har jag tagit mig i kragen och hämtat in brädan från bodan, där den stått och frysit sen förra säsongen. Ikväll är planerna kvällsåk på prästberget. Måste invika att jag bokstavligt talat hatar prästberget. Eller, hatar var väl att ta i. Men jag gillar iaf inte liften. Sist jag åkte där var jag skräckslagen, fast då var jag rätt liten. Så nu kanske det är en bit av en kaka.

Vi hoppas att det blir av, annars bränner jag upp brädan..


sista lovdagen.

Så var det här jullovet över. Har haft det riktigt härligt. Hunnit med en tripp till umeå, många trevliga kvällar med några av dom bästa och såna man inte träffar allt för ofta, födelsedagskalas, madrassåk, skotertur, och en helvetes massa slappardagar. och då snackar jag helvetes. Men det är väl det loven är till för, att vila upp sig. Jag skulle vela säga att jag är uppvilad och redo för skolstart, men icket. Hade gärna varit ledig några veckor till...

Kalas

Jag var på födelsedagskalas för några dagar sen. Jag och Matilda hade fixat bästa presenten. Eller ska man säga presenterna?Inslagningen var ju inte fy skam den heller. Tummarna upp!

2010.

Nyår var hur trevligt och mysigt som helst! Jag inviger året med att dra till Umeå för att tillbringa några dagar med syrran-byrran. Skönt att komma iväg och göra nåt vettigt, istället för att vara hemma och inte göra nåt. Vi får väl se hur länge jag står ut med att vara där!

Tjoflöjt


RSS 2.0