Vad gör vi?Valborg då alltså. Vi kör en ladies night! Kommer bli awesome.

Jag tror mitt hjärta blöder

jagföljermeddighemikväll förjagvillintevarasjälv.

Valborg imorgon. Vad som händer återstår att se, är obestämt som vanligt. Men det brukar lösa sig för det mesta. Ett som är säkert är att vi ska DANSA!


Mina vänner och jag

Idag blir det premiärlunchning på Hans på Hörnet.
PÅ Hans på hörnet?
Låter som att vi ska vara på Hans. Äh, skitsamma. Har hört att det ska vara supergoda varma mackor där iaf! WOHO!

Satan i gatan!

Susanne sa att jag skulle lyssna på Veronica Maggios nya skiva. Sagt och gjort, och nu är jag fast. Förlåt mr. Hellström, men du får ligga på sidan ett tag nu framöver. Satan i gatan vad den är bra!

som måsarna älskar takåsarna


Påsken

Det har varit en lugn och trevlig påsk. I torsdags, skärtorsdags, kom faster med familj förbi och käkade middag. Sen drog jag vidare till Hedmans stuga där vi spelade vårt underbara hemmagjorda spel. Grillade lite också. Det var riktigt gemytligt.

Igår var det SUPERVÄDER! Så vi drog till Arvidsjaursjön och lapade sol. Gräddade våfflor över elden, och letade efter påskägg. Sedan tillbaka hem till oss och käkade grillspett. Mumma.

Avslutade helgen med tårta hos Krille som fyllde år, och lite mer solande. Och så floff, så var påsken över!

På k4 parkeringen går det också att spela brännboll

Igår var det som sagt brännboll som stod på schemat. OJOJOJ vad jag har ont i kroppen idag! Känns att man inte är lika ung och vältränad som man var en gång i tiden. (hehe) Men det var helt klart värt det, var riktigt trevligt! Fastän jag var sämst på att träffa bollen. Får träna på det till nästa gång.
Men det här ska vi helt klart göra om!


To do list

Okej, här är då bara fem saker av hundra som står uppskrivet på vår att-göra-lista:

1. Musikkväll
2. Mangelkväll
3. Koka mormorsaft
4. Koka palt
5. Spela brännboll (för det skrev vi väl upp?)

På tisdag kommer vi iaf kunna bocka av punkt 5! Det kommer bli skojsigt. Och somrigt.  


på ditt minnes skrothög

Idag har jag jobbat världens längsta skift. Jag menar, har aldrig jobbat såhär länge förr. Var helt slut när jag kom hem. Började kl 13.00 och slutade.... 14.00. Hehe, skämt och sido. Var nog världens kortaste skift, hann bara dit innan jag skulle hem igen. Men det är väl bättre än ingenting antar jag!

När jag kom hem var Anna och Hanna här, trevligt sällskap! Premiärgrillade kött. KÖTT! Ååh vad somrigt det var.

Back on track

Sådär, så var man tillbaka i vardagen då. Efter två veckors ledighet är det ganska skönt att vara tillbaka på Ringelskolan. Känns dock inte som jag varit ledig alls, och Rom. Ja, det känns bara som nånting jag drömt. Men det är väl så, man kommer in i sina gamla rutiner rätt fort.

Och snart är det påsk också. PANG sa det bara! Bara ett tag till och så PANG är det sommar också! Men det gillas. Jag längtar till sommaren. Av många anledningar.


Hjärtat pumpar utav nitroglycerinHittade mig en riktig läckerbit i Italien. Synd att han inte hade några armar.. men hans magmuskler vägde upp det hela! Grrrr

Home from Rome

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH så skönt att äntligen vara hemma. Har haft en kanonvecka i Rom, med mycket att se och många promenader. och då snackar vi mååånga promenader. Men det var varit kul att få umgås med sina systrar! Snacka härlig känsla det var att slänga sig i sin egen säng och känna att nu var man hemma. Slänger upp lite bilder när jag orkat föra över dom på datan.

RSS 2.0