LULEÅ

Jag och Susanne hoppade på bussen med destination Luleå idag. Våra planer var att slösa pengar och ha en trevlig dag. Eftersom jag aldrig shoppat i Luleå förr, så lät jag Surran ta täten runt i storstan. Vi åt bröd till bröd, vi såg Carina Klint, jag agerade shoppingassistent och så hittade vi klet i bussen. Det såg ut som bacon, men vi listade sedan ut att det måste ha varit nån slags godis. Susanne höll på att röra kletet en gång, men som tur var hann jag stoppa henne! Det var en mycket trevlig dag, och jag kom hem med två par byxor och en skjorta.

På torsdag drar jag dit igen, då för att hålla Mami sällskap.Men vad ska man rösta på?

Jag fick mitt röstkort idag. Mitt första röstkort, någonsin.
Nu känner jag mig vuxen.

Min hals är min värsta fiende

Jahapp, så skulle halsen krångla igen. Har haft halsfluss två gånger det senaste halvåret, och jag är verkligen inte sugen på att knapra pencillin igen. Som tur var verkar det inte vara fluss den här gången, peppar peppar! Har spenderat hela dagen med att dricka te, kopp efter kopp, och jag tror faktiskt det hjälper. Jag vill verkligen inte bli sjuk, för imorgon drar ju jag och Suss till Luleå! Så jag tror jag går och häller upp en kopp till nu.

Jobb

Jag ska minsann få vikariera för mamma idag. Det kommer bli spännande minsann.
Kommer jag bli kallad för lill-marianne då?

Grönt är sköntJag sitter och myser i mina Gautotofflor.
Det är typ kallt nu.

IcamattsIcamatilda gillar inte oordningen dom har på Konsum. Därför hänger hon godiset på rätt plats. Det slutade ändå med att hon gjorde allt i oordning. För hey, konsum kan ju inte va bättre än ica.

Myskväll

Myste till det igår med trevligt sällskap och sorbet. Vi såg The Lovely Bones, eller som den heter på svenska: Flickan från ovan. Vem är det egentligen som sitter och översätter filmtitlar? Den personen skulle jag vela ta ett snack med. Först hade vi ju Meet Dave och nu detta. Det finns ju ingen logik nånstans.
Filmen var ändå hyfsat bra, obehaglig och konstig, men ändå bra.

 

"Varför säger hon att hon heter Salmon, som fisken? Hur vet dom att salmon betyder lax på svenska?"
Jotack, logiken låg på top under kvällen.

Är det såhär det kommer kännas, baby.

Idag tog jag och Linda tag i saken och gick och anmälde oss på Arbetsförmedlingen, inte en dag för tidigt. Ska dit imorgon också på nåt slags möte också. Efter att ha förstått att vi blivit vuxna nu, på riktigt, blev vi lite deppiga och gjorde oss varsin marängsviss! Det var hur gott som helst! Vi hann även besöka marknaden, och den såg precis likadan ut som förra året, och året innan det.. och året innan det. Men det är ändå småmysigt att gå runt där och kika. Och den här gången blev man minsann inte intervjuad av p3 planet. Det var tur.


Vi som tänkt tjäna extra pengar, men tji fick vi.

Steg upp tidigt för att fara och plocka hjortron med Hanna, och shit vad vi hittade många bär! Eller så inte. Fick knappt botten täckt. Hanna bytte till att plocka blåber istället, det fanns det gott om, medan jag gav upp och käkade blåbär istället. Men det var trevligt ändå, och så såg vi en örn och en orm också. Örnen var levande, fast inte ormen.

Och ikväll får vi stryka ännu en sak från listan, woho!


Nyttigheter

Vi hade en nyttodag igår, åt morötter med dipp, och drack citronvatten. Vi hade även rädisor, men vi skippade dom eftersom de hade svarta fläckar som vi inte såg när vi köpte dom. Vi kanske borde ha anat att nånting var fel när de bara kostade 6kr? aja. shit happens. Det var ändå supermysigt, längesen man träffade de flesta!

Nu taggar vi inför de tre sista intensiva arbetsdagarna, sen är det slumberparty som står på schemat!

Detta är rubriken

Jag har för intressant liv för att skriva om det här! Det skulle ta år och dar att skriva upp allt som händer, därför jag bloggar så oofta. typ. men vad har hänt sen sist jag bloggade?
Jo, jag tog en fika med Susanne idag. Blir ju inte så ofta man träffas nu när alla ska jobba, så stunderna man väl hinner träffa alla är guld värda. Vi styrde upp vår planering, och satt och tjattrade om allt möjligt. Mysigt.

Jag jobbar min sista vecka på Camp Gielas nu. Det känns både och. Kommer vara hur skönt som helst att vara ledig ett tag, men samtidigt kommer man sakna stället litegrann. Men har ju redan bliit tillfrågad att hoppa in och vicka, så helt kommer man inte bort från campingen.

Förövrigt rullar livet på. Jag försöker komma på vad jag ska ta mig till. Söker jobb, söker utbildningar och söker resor, men det är svårt att komma på vad man riktigt vill göra av sitt liv. men det löser sig väl.
Förhoppningsvis.


RSS 2.0