Brännbollsyran

Hade det förträffligt bra i Umeå, med brännboll och musik. Dock sög vi i brännbollen, men inte gjorde det nåt. Det vägdes upp med våra grymma outfits! Sen så var musiken riktigt okej. Slagsmålsklubben överraskade, och jag hade svårt att stå still.
Jag övertygade ett packat gäng att Capsicum är stället att vara på, sen fick vi åka med reggaechauffören också! Han spelade väldigt... suspekt musik i bussen. Jag blev även misstagen för att vara utländsk. Första gången jag fick den kommentaren!

Kändisar

Har minsann träffat både Movitz (igen) och Adam Tensta idag. Det händer inte varje dag må ja lova.

wihoo

Så hade man gjort bort näst sista redovisningen för den här gången, bara högtidstalet kvar på tisdag, sen är det över! Känns overkligt, men ack så härligt!

Drar till Umeå nu en sväng. Spela lite brännboll, se vad nattlivet har att erbjuda och shoppa det sista inför studenten.


Salem

Man blir alltid lika glad när en stor bild av Salem Al Fakir dyker upp på Spotify :)


Min nya körsbärströja

Upptäckte idag att min tröja har körsbär. Får ta den till brännbollsyran om jag misslyckas med min kostym!
lalala

Satt och spelade in en massa ljudklipp och skickade till Linda, bland annat en väldigt fin sång som jag komponerade själv. Tydligen kunde hon inte lyssna på dem, och det var då förbaskat tråkigt! För de var väldigt fina, det kan jag lova. Så nu vet du vad du gick miste om Lindyhopp!


LejonkungenBara jag som ser rumpan?

Glass glass glassiiiiiiiiiiigt!

Jag åt en glass till frukost.
Käkade en glass efter lunchen.
Sen när jag kom hem var jag tvungen att äta upp den sista glassen i paketet. Den ville ju inte ligga där alldeles själv liksom.

Man kan lugnt säga att jag glassar runt.


Hockeykväll 2

Den här gången sågs matchen på TV och Sverige pissade ju på det andra laget! Schweiz var det va? Tror det berodde på att vi hade sån laganda, och hejade fram de gula och blå. Vi fick även äntligen sjunga nationalsången. Det var såå fint.
Vi som har pretty lång läggs fick böja på oss för att komma med i bilden. Jonte lyckades inget vidare med det dock.

Släng er i väggen derivata och polynomfunktioner!

Skrev årets sista matteprov idag, livets sista till och med! Det känns sååå skönt och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte måste göra omprov.
Men det lär jag måsta göra, kändes som jag chansade på varenda fråga.
suck.


SOOOOL

MEN ÄR DET NÅ GOVÄDER IDAG DÅ?! :D

Kvinnan

Linnea: "Men jag tar mig ju ingenstans! .......Oj, jag har ju inte ens igång bilen"

Det känns väldigt tryggt att åka bil med Linnea. Det är ett under att jag sitter här nu.

Hockeykväll

Var riktigt taggad inför en hockeykväll ikväll. Hade till och med fixat ansiktsfärg, men vad märker man när man slår igång tv:n? JO, inte finns sexan, där hockeyn visades. Men det stoppade inte oss, vi målade oss ändå, slog igång radion och lekte supporter! Synd bara att dom förlorade..
Fågeln Silja

En liten fågel viskade i mitt öra att det skulle bli 25 grader till helgen. 25 GRADER!
Hoppas att det stämmer, då blir jag överlycklig!

Onsdag

Hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med ett gäng trevliga människor! Blev helt chockad när Matts klev in genom dörren, eftersom hon sagt att hon inte skulle komma hem förrän på fredag. Och hon blev tätt följd av Linnea, som man inte träffat på år och dar! så det var najs.

Sedan var det tävlingar på liv och död. Det sjöngs norsk karaoke och pratades baklänges. Jag målade även en liten gubbe på matildas hand. En trevlig kväll med andra ord!

Imorgon måste jag städa iordning mina saker för på fredag kommer den riktiga ägaren till lägenheten hem. Piss också! Men jag har haft det bra.

snart är det jaaag som är kung!

Har varit på jakt efter ett VHS band hela kvällen. Snurrat runt och letat efter det överallt - men utan större lycka. Sen dök räddaren i nöden upp, och sa att han hade det.
Tack Jonte, du räddade just vår filmkväll!


Postmeddelande

Detta mötte min syn när man stapplade in genom dörrenTror en viss postis har med saken att göra.
Och som svar på frågan; JA, det är såååå underbart! :)

StudentNu förväntar jag mig en sån här tårta minsann!

Walking in Arvidsjaur

Följde med Susanne ut på en liten promenad ikväll, vilket visade sig inte bli så himla liten. Vi knäckte hela ringleden! Har nog fått mig lika mycket motion idag som hela förra veckan, sammanlagt. SÅ mycket motionerar jag. Men det ska bli en ändring minsann!

Nu har jag tryckt i mig en hel ananas och har nästan skrivit klart talanalysen. WOHO!

Mitt egna hushåll.

Har installerat mig i syrrans lägenhet. Nu när hon är utomlands ska jag få bo här. Hittar några lappar här och där, med förklaringar om hur tv-dosorna funkar och att jag gärna ska dricka upp mjölken. Ikväll har Lindyhopp varit på besök i mitt nya hushåll. Käka popcorn, spelat nostalgispel och sett mr bean har vi gjort. MYS.

Nu borde jag skriva klart min talanalys. Verkligen. Men det kommer inte bli gjort förrän imorgon..

Syskonkärlek

Nu först såg jag det här.
Schysst Emma. Verkligen jätteschysst. Ska ge igen när du minst anar!

snööööhelve....

Såhär såg det ut förra året, den 11 maj:Såhär ser det ut nu:SNÄLLA SNÖ, FÖRSVINN!

Jullan gullan och Nea pea

Kommer att få ha dom här små donnorna på besök i några dagar!Det kommer bli mysigt, smått hysteriskt kanske. men mest mysigt :)

Debet och kredit

Jag kommer drömma om kundfordringar och balansräkningar ikväll. Tagga bokföringsprov imorgon!


Projektarbete

Igår hann jag inte riktigt klart med redovisningen, men jag tänkte att äsch, det där går att improvisera. Blev ÖÖÖÖÖVERLYCKLIG när Lisa sa att redovisningarna inte börjar förrän halv 1 idag. Så hoff poff på morgonen har man hunnit med en powerpoint, så nu känns det mycket bättre.

Valleborg.

Jag har hittat många fina bilder från Valborg.

Ungefär här det började spåra måntro?

Första maj

Spenderades hos Susanne och på Capsicum. Innehöll sommardäck i snöstorm, gamla jobbiga tanter på dansgolvet. Jag råkade låsa in Elin i bilen och märkte det inte förrän vi undrade vart hon tog vägen, träffade en släkting som jag aldrig sett förr och blev misstagen för att vara Johans syster. Av deras mamma. Och så hade vi lite av en klassåterträff. Det var fint.

Nu är det bara att förbereda sig inför pa-redovisningen.
Tycker synd om dom som inte ens har börjat! (Nämner inga namn..)

skojja

Jo, det kunde hon visst. Riktigt bra också! :)(läs föregående inlägg om du inte fattar det här)

Valborg

Gårdagen var mycket fin. Kan inte säga så mycket mer än så :)

Och Lisa kunde INTE jonglera med apelsiner. Undra om det gick bättre med bananerna.. ;)

RSS 2.0